svar

sammie om Liseberg 8/6-11:
vad är det för karuseller? :P
finns de ens i liseberg? :D
IP:

svar ja. alla riktiga bilder är från liseberg :D

dag 20- en bild på en riktigt snygging

hahaha, alla dagar var väääldigt tråkiga.

soft man yeah :)


Minns ni? Underbart!

Minns ni gropen som jag hade i trädgården?
finns fler bilder
NU ÄR DET KLART, VÄLDIGT MÅNGA SOM UNDRADE VAD DET SKULLE BLI OCH HÄR HAR NI JU DET RÄTTA SVARET.
jag ljög, det är faktiskt inte heeeelt klart. Vi ska "dammsuga" botten och som ni ser finns det en del luckor i stenarna runt som ska fixas. Det ska också fixas med värmen.
då vet alla :)♥

Just nu är jag glad :D

Superglad fatiskt!
Men nu ska jag äta :)
anna och sitt favvo ställe :)

dag 5- någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

Kommer att få denna (eller femman) i höst när mitt gamla abonemang går ut. Men nu när min ny gamla är sönder och på lagning och jag får ha Davids gamla känns det som att jag väldigt gärna vill ha den nu.

Liseberg 8/6-11

alla bilder hahaha :D

matte bajskorv

jag hatar röd ma läxa :(
snart träning ska äta nu...
inte på blogghumör typ...
ses och hö....

Ett riktigt godnatt

Godnatt allesammans, imorgon ska jag vara med Julia efter skolan. Vi ska plugga och annat. Efter det-träning
Nu ska det bli asskönt att sova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemma från Kalmar

SKÖNT!
Kom hem för 30 minuter sen och nu har jag ätit. Det har varit en mycket rolig helg men nu är jag heeelt dööd eller nåt? Ni kanske hann se min planering som inte alls stämde. Jag hade helt glömt bort att jag skulle till kalmar när jag skrev den.
Igår klockan 7 rullade bussen iväg mot kalmar och klockan 10 va vi framme. Jag tävlade i tre grenar och vann 2 kom 2a i en. Igår kväll åkte vi över till Öland. Det var första gången jag var där. Efter det kollade några på united vs barca och haha fan vilket panik ryck några fick när manchester losade hahahah ! :D
En från bigbrother bodde på samma hotell som oss! Dem sa att de skulle gå och lägga sig men sen hörde man att dem gick ut och festade ist.
Jag kan inte komma på något att skriva nu men nu är jag så uttröttad att jag ska lägga mig senast 20.00 nu ska jag duscha, c u ♥

Sängen väntar och jag...

längtar väldigt mycket till den minut jag pallar gå två steg till den. Jag är hur fanskapligt trött som hälst asso.  Efter att jag kom hem tog det bara ca 3 minuter innan Julia frågade om inte jag kunde komma ner till henne och möta henne så att vi kunde plugga ihop, JOVISST, JAG BLIR SUPERGLAD. TACK JULIA JAG VILL GÄRNA RÖRA PÅ FLÄSKET ÄNNU MER. nej... lite ledsen blev jag för jag var så sjukt trött och lika så nu. Men jag kom ner till henne och hon hängde med till mig och sen följde jag henne hem. Vad gör man inte för sin syster?
Imorgon är det vanlig skola och sen att strässa vidare till draman som börjar 15 imorgon och slutar 18... Vi ska kolla på allas teatrar och de ska kolla på våran. Häääärligt asso. Jag kommer minst sagt bli uttråkad av att se alla amatör scener... Nu pallar jag inte skriva. Det ändå mer jag ska göra idag är att flytta på fläsket 5 steg till toan för att sen flytta vidare 4 steg till sängen. Därefter sova. Härligt. Imorgon blire träning igen.
blogg.se cepar lite så jag kan inte ladda upp bilder men ni får en random bild på kiok-smok. saknar dej ♥

svar på förjävligt tal

julia. om det blev typ inte styrka...:
loveya! :*
svar: som att jag inte visste det ;)
nemen jaja, jag älskar dej också :)§§§§§

det blev typ inte styrka...

Det blev "hårdträning" idag också ;)
först värmde vi 3 sen intervaller sen 3 igen, sen lite styrka. det är vad jag kallar hårdträning. Nu är jag en aning trött men jag kommer nog sova gott inatt i alla fall! Hahahah :) Nu måste jag plugga in glosorna till imorgon som jag inte börjat öva på än :)
som vanligt då tänker ni. svar ja.
förlåt att det inte kommer några bilder men jag tar inga bilder, sånt har jag inte tid med nu för tiden.
allt jag håller på med...
måndag: träning, Julia
tisdag: träning, var jag med julia?...
onsdag: Plugg till förhör idag och Julia...
Torsdag: träning, Julia, plugg
fredag: teateravslutning, chilldill helg
lördag: Jönköpingsmarknad med Julia.
söndag: Plugg
Mitt liv :D
Julia förgyller i alla fall min vardag ♥

Snart träning

Hej!
Julia gick nyss hem. Vi kollade lite på film från förr :-D
Nu sitter jag o lanar MU :)(Y) Klockan 18 är det dags för träning. Vi joggade ganska mkt i tisdags så idag är det styrka. När jag kommer hem ska jag ta tag i livet och plugga engelska till imorgon. Det gick super på historia förhöret men kanske inte lika bra på tyskan... hehe. jag fick bra i alla fall :)
hörs sen, nu ska jag leta fakta ;)

RÅ PANIK KALLAS DET.

INNAN NÄR JAG SKULLE NER OCH DUSCHA/BORSTA TÄNDERNA RÅKADE JAG TRAMPA PÅ FRIDAS ÖRHENGEN AV SOM AV OKÄND ANLEDNING LÅG PÅ GOLVET? PINNSAKEN MAN SÄTTER IN I ÖRAT SATTES IN I MIN FOT, DET DÄR LÄT JU LITE ROLIGT MEN SÅ VAR DET. FAN VA ONT DET GJORDE OCH JAG TRODDE EN KORT SEKUND ATT JAG SKADAT MIG RÄJELT? JAG BLEV GENAST PÅMIND OM FÖR KANSKE 4 ÅR SEN NÄR JAG TRAMPADE PÅ EN STOLSFOT INNAN EN FOTBOLLS TRÄNING. DET GJORDE IFÖRSIG MYCKET ONDARE DÅ MEN DETTA GJORDE BRA ONT OCKSÅ.
nu ska jag lägga mig och sova gott. imorgon är det vanlig skoldag. efter det är det handbollsfys :D
kan nå´n jävligt snäll människa fixa så att jag får träffa min stoora idol herr uggla? vad jag vill helst av allt just nu typ :D

Haha, rolig cykeltur :-)

Helt vanlig skola sen blev det cykeltur till väster... Kul! Vi fick stanna och vänta på de andra hela tiden och till slut fick vi nog och åkte utan de andra. Vi åkte hem till anna berg som bor vid axamo o västersjön. Drack o pissade x-) sen åkte vi till västersjön med de andra ;-)
Men nu sitter jag hemma och lyssnar på Magnus Uggla :-)
ses :-O

KUNGLIGT

haha, fan va fejl jag skriver? :)

Imorgon blir det cykeltur till västersjön :D

Ska bli kul!
Nu har jag vart på träning. Jag kom hem för kanske en timma sedan. Efter det duschade jag och sen år jag gröt. Imorgon blir det vanlig skola och sen cykeltur då. Vi som har valt idrott ska cykla till västersjön och jag ska fråga om man får bada vilket jag inte tror man får :( hehe...
Vi har inga läxor till imorgon men på torsdag har vi historia förhör så jag gör om alltid, pluggar i sissta sekund. Det måste det FAN bli slut på. Jag har alltid haft lätt för mig men jag kan ana att det inte kommer vara det på junedal :)
Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Jag känner att jag måste sova nu. Och så ska jag duscha håret imorgon morgon också hehe. Nej, men jag längtar faktiskt till cykelturen :-)
Idag fyller Saga 13. Ett stort grattis till henne ♥
Känner lite att jag inte har så mycket att skriva så vi får höras imorgon eller innan jag lägger mig. Jag kan lova att jag kommer sakna en bok ikväll!
lite efter med klassen :-)
världens bästa eller vad?

MU min idol (a)

Jag vill va' gud :D
Ska snart på träning. Skriver kanske efter det. Kommentera mera. Annars tar jag bloggpaus.

glömde säga att...

jag var på toa i EN HALVTIMMA IDAG ! HHAHAHAHAHA, I SKOLAN OCH SEN LUKTADE DET SÅ IN I HELVETE PÅ TOAN!!!!!!

Where is the Chapstick?!?

I don´t know :)

Kom hem för en stund sen och nu har jag gjort en läxa. Snart ska jag börja med tyskan till imorgon. Jag har ingen lust att blogga... Vene varför.
ses eller hörs

När man har tråkigt kan man blogga, Läs inlägget!

Super roligt inlägg!
Förra inlägget var ett stort skämt så ingen behöver lxm haka upp sig på det:) Men det skulle va gött att vinna en kosing :D
Imorgon efter skolan har jag friidrott men innan det ska jag plugga tyska också. Jag har ett F*n tyska prov på tisdag :'( INTE soft asso.
Men vi slutar tidigt imorgon i skolan och det är ju soft :D
Ska snart hem till mamma nu och där ska jag fixa naglarna och sedan lägga mig :D Jag brukar inte träna på måndagar men jag gör det i alla fall. Nästa helg spenderar jag i kalmar med friidrotten :D ska bli superroligt! Där ska vi tävla, det är dm. Jag ska tävla i grenarna diskus och slägga tror jag? Om det inte var en annan tävling jag också skulle vara med i inom kort ;)
julia puttade ner mig på golvet innan... Ush för mina vita ben :(

Jag vann på lotto!!!!!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

Hej ! NU är jag väldigt upphetsad. Mamma ringde nyss och sa att jag hade vunnit 1500 på lotto!!!!!
Fan va glad jag är!!!!!!!! :D
Sen har jag vart och shoppat lite, jag gjorde det igår men pallade inte visa eftersom att jag åkte till mormor :)
Här kommer LITE av det jag köpte.
'
Åh, överlycklig! :D:D:D:D:D
Naturligt vis skojar jag
jag har inte köpt detta eller vunnit på lotto


hur fan stavas det? :O

jag får paaaaaaaanik !!!
hur fan stavas det dit jag och julia ska?
panik kallas det :-//////
jag är i alla fall hemma hos Julia oh hon ska dusch nu så killar kom kom kom :D
bitchig jag är !

Nya converse ♥

Fick dem av Sofia Adam och kompani :)
Tack!
ganska anorlunda eller hur? :)

Idag ska jag bli firad och jorden ska gå under wiho :)

Åh vad jag längtar till klockan 19 när jorden ska gå under!
I dag vaknade jag klockan 9 till er som bryr sig. Jag kollade på wallander i går kväll men jag fattade nästan ingenting. Min lillasyrra förklarade allt för mig efter filmen ;)
Vilket snille annars?
Sen efter när jag vaknat ätit och allt man gör på morgonen åkte vi ut hit till fingalstorp. klockan 18 ska jag bli firad och släkt och klockan 19 går världen under så efter det finns det väl kanske inte mer att säga? Kanske detta blir sissta inlägget för gott. hahaha, neeej jag tror såklart inte på denna skiten!
Jag haha tror jag kommer få pengar ... :D perfekt, men vi får la se. Av farmor och farfar fick jag ju en tröja, halsband och armband och 300 kronor... :)
Hörs senare kanske.
jeeee....

I skolan.

Hej alla! Nu sitter jag i skolan och väntar på att det ska ta slut haha. Nej men efter skolan ska jag till tandläkaren... Och efter det är det premiär för våran teater som heter "Tuffe Uffe". Kom och kolla vettja!
Klockan 17.00 på dramaverkstaden i Tändsticksområdet :-)-gula rummet-
Syns där!
Camila och isabella övar på en jäkla dans och jag hjälper dem med musiken ;)
gör kanske ett inlägg när jag kommer hem om jag hinner ;) syns

Svar

julia ♥ om Kommentera! Hur svårt kan det vara? :(:
fan va glad du ser ut då..

Svar: Det var soligt och jag kisade med ögonen ;)

Kommentera! Hur svårt kan det vara? :(

Jag får verkligen inga kommentarer.
Skolan idag var okej. På en rast körde vi dragkamp och efter det skakade jag hur mycket som helst. Vi vann i alla fall. Nu sitter jag hemma. Jag ska snart börja med läxan till imorgon och sen ska jag träna friidrott. Vi hörs nog imorgon eller senare innan klockan 18 typ.
när jag öppnade en present i tisdags :-)

presenter

Puma-ord. 700:-
Ellos, pris: ingen aning av formor och farfar
Gina-ord. 149:- nu 99:-
Gina-129:-
Gina-99:-
Bikbok-runt 80 minns ej
Intersport-180:-
Stadium-?
Tack
världens bästa mamma och pappa för världens bästa presenter! :D
Converse-699:-
Montini-80:-
Bikbok-?
Gina-99:-
Gina-49:-
Kappahl-?
Bikbok-299:-
Gina-99:-
Hm-149:-
Lindex-149:-
runt 7000 kanske? 
500:-
tack tack tack tack och åter tack mamma och pappa!
davids cykel bakom min.
-
sen fick jag lite annat jag har på mig som jag inte pallar ta kort på och lite andra smycken osv. Tack så mycket också för alla grattis jag har fått! :D
det är sånt som gör mig glad! På lördag ska vi fira mej i fingal :)
det ser jag fram emot ! :D

Idag är det ingen vanlig dag... haha nörd eller?

Hej alla! Idag fyller jag år. Skönaste klassen vi hamnade i asso! :D
Klockan 4 kommer pappa hem, då kommer också farmor och farfar. Då får jag presenter och sen är det träning:)
skolan idag var toppen. vi började klockan 9 med att samlas i ljushallen och sen pratade en gubbe och sen fick vi gå till respektive klass. vi samlades i kuben eftersom att det är där arbetslag 1 håller till men de utvecklingsstörda eller vad det kallas... haha, nej. de håller sig på nedervåningen. Men sen så gjorde vi lite sammarbets övningar och så. :)
Bilder på presenter kommer klockan 8 :) då jag kommer hem från träningen ! :D
ses & hörs !

Hämtat min cykel!

Som sagt. Alla kommer inte tycka den är snygg men det tycker JAG. Och det tycker jag är det viktigaste! :D
Efter skolan åkte mamma och jag till stan. Vi köpte lite smått och gott som kommer på bild imorgon efter skolan.
Grattis till Camila som fyller 13 idag!
Imorgon ska vi träffa de nya klasserna! :D va roligt det ska bli!
Hejdå, ha en bra kväll!
ska snart ner till duschen och sen fixa mig extra mycket med hår osv inför imorgon :)
hejdå!

haha, vem pallar igentligen plugga på helgen?

haha, jag ska ta tag i livet och göra det nu.

hemma från a6...

Bara för att så längtar jag ännu mer till tisdag. Allt kommer på bild då.
Imorgon ska jag och mamma ner till stan och köpa det sissta. Det blir en lyckad födelsedag! Slutar halv 2 ist för 3 och klockan 4 kommer farmor och farfar. Då ska vi äta jordgubbstårta! mumma.... :)
Sen klockan 18 är det träning med handbollen! På lördag ska vi fira mig i fingal också. Då blire marängtårta! Min favorit! Och det har det alltid vart. Nu ska jag snart dra igång med läxorna. Ha det bra nu! Jag mår bäst!
chillerill

Sånt jag blir glad av



tråkigt man kan ha det

klockan 14 kommer som sagt mamma och hämtar mig. Längtar eftersom att jag inte har någonting att göra nu. Längtar så till min födelsedag. Det är då vi träffar de nya klasserna vilket jag nog redan sagt, hehe. Ska bli kul att träffa alla. Men gud va jag vill ha min cykel nu! kärlek på den asso! Men jag kommer också sakna min gamla som Frida ska få. Men den försvinner ju i alla fall inte. Jag minns hur glad jag blev när jag fick den. Typ som nu. Och hjälmen som är så fruktansvärt ful, haha. En liten berättelse: 12 april 2007. Davids födelsedag. David skulle få välja en cykel. Vi gick in på teamsportia och där fanns den! Den rosa hjälmen men barbiedockor på! Jag tog ett stadigt gräpp om den och bad mamma om att jag skulle få den. Mamma svarade att den var för dyr och att jag skulle önska mig den i fördelsedagspresent. Jag tjatade och tajatade som fan på mamma och pappa, men de gav sig inte. Men jag skulle bara ha den. Jag gick in i cykelvärkstaden de har inne på teamsportia och satte mig under en bänk. Sen bbörjade jag skrika. Jag skrek i säkert 10 minuter nonstop men sen skulle vi hem. Jag har på efterhand fått höra av personalen att 2 anställda gick ut, de pallade inte med mitt skrik och de flesta satte på sig hörselskydd.
17 maj 2007 fick jag hjälmen och jag vart helt överlycklig. Nu hatar jag den och skäms för den sååå mkt asso!

eldens vrede

rekomenderar boken!
Godmorgon!
Sov skitgott inatt! Igår kom jag hem lite över tio och gick o la mig direkt. Jag var skittrött för jag hade inte sovit så mycket den natten. Men inatt sov jag mer en vanligt.
Snart, eller klockan 2 ska jag och mamma upp till a6 och handla presenter. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Jag är nog hemma och gör läxor tror jag. Eller ja, det gör jag.
Hejdå! Lite snålt med bilder men det kommer massa på tisdag!

no musikal

blir ingen musikal för mamma kunde inte hämta mig... ist åker jag snart ner till julia (Y) :)

mitt hår är cp

det är så sjukt tjockt så det tar hundra år att platta det. det står mig super mkt asso. Men jaja, livet fortsätter antar jag :)
nu sitter jag hemma med julia, mamma kommer och hämtar mig en halvtimma och då ska vi ner till kristina kyrkan och kolla på sofias barnkörer när de sjunger ihop med molly sandén. Julia plattar mitt hår och klagar 24/7 på att det är såå konstigt. nu ska jag ta tag i livet och platta resten själv ;)
hejdå<3

Min födelsedag om bara 3 dagar :D

Gud vad jag längtar asso!
Idag fyller Frida, Julias syrra år. Grattis till henne.
På tisdag ska vi träffa de nya klasserrna och då är det också min födelsedag (Y):)
Kommentera mera, annars tar jag bloggpaus eller lägger ner bloggen! Igår var den bästa dagen på super länge! Man kan säga att jag har vart halv i tre veckor och blivit hel igen! :D
puss på er ♥
klockan 11 ska jag dra ner till Julia. Vad vi ska göra har jag noll koll på haha. :)
Pallar inte skriva mer nu :) ses innan jag drar till Julia!

när en pojkflicka mår som bäst hahhaa :)

hahahhaa :)
gamla bilder

Typ ganska superglad ! :D

Vi har vart och köpt en ny bike till mig. Den är ganska såhär hehe scaab stil men jag älskar den. Det kommer finnas dem som inte gör det men jag gör verkligen det!
Kommer bilder osv på min födelsedag ;)

godnatt, nu ska jag plugga

-

7B

Julia Magnusson
Nelly Bolling
Albin Carlsson
Vilma Denesfay
Filippa Ekblad
Julia Gabrielsson
Adrian Hedlund
Rasmus Henrysson
Petter Johansson
Matilda Karlsson
Alfred Kjellberg
Oscar Magnusson
Joel Petesson
Lydia Reit
Tobias Simmerborn
Hanna Ström
Linda Voung
Anna Öster
Samet Özcelik

Hahaha, kursiva är de kända människorna och de tjocka är de bästa! Hahahahaha :D

träningsvärk som attan

hej allihopa jag har super mycke träningsvärk. Kan knappast gå. Vad ska jag göra? Imorgon blir det chill. Först skola sen drama sen stan med mamma. På stan ska vi köpa presenter till mig :) Bra asso!
Vi tränade ganska hårt idag. Men det åskade och regnade ganska mycket. Nu ska jag plugga och sen lägga mig. Det blev mycket sent igår och jag hoppas verkligen att jag kan sova inatt.
Utvecklings gick bra. Ja med god på mer en förra haha. Jag är hur trött och pallar ingenting. Imorgon går jag direkt efter skolan till mamma och tar bort det röda nagellacket. Jag börjar verkligen tröttna.
43 dagar kvar. ♥

Nu kommer då ett vanligt inlägg.

Hej alla!
Idag hade vi sovmorgon. Klockan 9.29 började vi och hade engelska. Engelska är det tråkigaste ämnet. Jag vet att det viktigt men även. Jag har lätt för de flästa ämnen, även engelska. Men det är ändå något jag inte tycker om. På rörelsen spelade supermånga rund pingis.
Sen vart det andra lektioner osv. Nu sitter jag hemma. Jag fick ju veta klasserna av saga. Min klasslista har inte kommit än. Men några jag ändå minns är Julia M, Julia G, Tobbe S, Vilma D, Filippa E, Petter J, Joel P, Affe och ganska många andra ;)
Nu ska jag snart iväg på utvecklings. Klockan 18 är det träning. Nu pallar jag inte skriva mer, hejdå :)

JULIA MAGNUSSONS OCH JULIA GABRIELSSON ♥

jiiippppppiiii !!!!! JAG kom med JULIA älskling!!!! :D:D:D hur glad asso??? :D;:D:D:§§§
och massa andra men jajaj. hejdå!!! ♥
inga bilder typ haahhahahahhaha

Jag kollade vad det skulle bli för väder på min födels...

Jag kollade vad det skulle bli för väder på min födelsedag innan idag. Då stod det att det skulle vara fint väder och 16 grader. Nu står det 12 och regn :( Hoppas meteriologerna hinnes ändra det innan min födelsedag :)(Y)
Just nu längtar jag mer en mäst till 17 maj och 24 Juni! :D
Puss på dem dagarna. 24 Juni ska jag flyga flygplan för första gången. 30 Juni ska jag flyga flyg för andra gången och ENSAM. Scary. Kanske kommer lipa? Men jag skulle inte tro det. Jag oroar mig mest för öronen och tröckförendringarna... :( Jag har för er som inte vet mycket ploblem med öronen. Men jag kan inte minnas att jag kände något när jag flög helikopter. Då flög vi ju inte så högt men jaja. Jag kände det verkligen i alperna! Uppe på ett berg på 3000 meter där man knappt kan andas genom munnen heller för det är så lite syre i luften, hahah :)
Snart ska jag lägga mig också. Senast 21.30 i alla fall. Imorgon har vi sovmorgon och börjar 9.20 :D(Y)
Hejdå bajsungar ;)
Släng en kommerntar annars bli jag leeeedsen.


Myyysigt när det åskar!

Super mysigt tycker jag. Men det har visat sig finnas delade meningar om det. När jag kom hem skrek min syster satt hela huset bullrade av rädsla. Hahahaha. Jag och julia var ute o hoppade när det började regna, oska och blixtra. Nu är jag i alla fall hemma. Snart ska vi äta pizza. Imorgon ska jag plugga järnet och sen träna.
Det har varit en mycket rolig dag:) Jag har alltid roligt med Julia! :D
Nu pallar jag fan inte skriva mer;)
Vi hörs ikväll när jag får sätta i laddaren igen;)

hemma hos gissa vem?

inte svårt att gissa ;)
julia så klart! vi ska snart ut o lägga oss i solen ;) ha en bra dag!

Jag får fan daaaaaaamp -.-

Asso fan vilket f*cking damp. Jag har bokstavligen 35 myggbett och alla kliar lika jävla mycket! Det är fler myggor i Västersjön en någon annan stans. Och de älskar ju mig också -.-
men jag är ändå tvungen att visa hur underbar våran trädgård är på våren :D sånt man blir glad av!
sissta bilden var ju inte sååååå super härlig & underbar men det är här jag ska ligga och sola nu i ett par timmar :)
ha det lika gött som jag ska ha det!

Ännu en dag .

Godmorgon. Idag vaknade jag klockan 6. Jag tror det var för en dröm eller så. Jag somnade om men efter 40 minuter kommer pappa och väcker mig :@ bara för attt säga en grej som han lika väl hade kunnat säga sen. Sen somnade jag om igen... Ja det gjorde jag. Jag drömde att jag praoade på stadium och presis hade fått de kläder jag skulle ha på mig. Men sen vaknade jag. Jag låg sedan i sängen en halvtimma kanske. Jag vaknade för att det lät supermycket utifrån. En gubbe håller på att spruta muren. Jag bah, yes! Toppen! :(
Ha en bra dag så kommer mer update snart:)

.

.

Hahahahaha osv... 0.35!


Just nu överväger glädjen fanskapet trotts allt...

FÖR DEN 24 JUNI ÅKER VI :D
Sååå himla taggad!
Julia, jag älskar dej såååå! ♥
såååååå♥
över till inlägget. Blev lite ledsen innan av en sak hehe, eller lite... jag blev mycket ledsen...
Men jajajja. Träningen gick bra. Men jag har som sagt världens vääärsta kondis...
Först sprang vi 3 km. Sen hade vi kordination och fys. Det var en mycket rolig träning! Men det var förfasande va mycket med mygg det finns i Västersjön... Bad
Ha en bra kväll. Imorgon har vi studiedag. Ska fråga julia om vi hiiittta på nåt ruuligt :)
JULIA MAGNUSSON IN MY HEART ♥

snart löpning med handbollen

va jobbigt det kommer bli!
Jag har såå sjukt dålig kondition! men jag får tänka på hur skönt det känns efteråt och bara mala på...
Brukar inte tycka om tisdagar men denna var helt ok. Provet var lätt och imorgon är det studiedag.
riktigt lam o ful bild haha

Längtar...

Hej, nu är jag hemma från skolan. Ska snart sätta igång med lite läxor osv. Vi har prov imorgon. På tal om på prov, jag fick ett fel på matten. Ett slarvfel:(
Jag ska då alltid ha slarvfel?? :O
Kanske att jag visar lite bilder snart om de bara vill funka...
Nej mammas cp kamera och data kan inte sammarbeta, ni får det på min födelsedag när jag har min kamera som jag inte hittar just nu...
''
gammal bild. bara för att jag vill vara brun....

Från skolan :)

hejhej :)
vad gör ni ?
Jag sitter i skolan och har lite lyxtid :)
Men jag pallar inte skriva hejdå.


Hungrig !!!!?

Ja, som saaaaataaaan !!!!
Idag har det vart allt annat än en chill-dag. Först vaknade jag klockan 9. Då kom Elin och så. Jag åt och jag tror att hon sa "har du ätit klart snart?" minst 10 gånger.
Efter gick vi hem till henne och gjorde ingenting. Sen drog vi ut i skogen och letade efter liljekonvaljer. Vi hittade bara bladen till dem? Men vi hittade missvis av gullvivor. Elin passade på att bajsa o kissa i skogen så sen blev hon tvungen att gå hem. Jag gick då hem och la mig i solstolen. Men där stannade jag inte länge för efter 10 minuter skulle jag hjälpa mamma med att hämta grus från sjön. Där nere var det 26 grader och guda soft asso!
Men jobbigt vart det för att det var ju så varmt och vääldigt tungt. Sen stack vi ner till bryggan en snabbis. Jag skulle igentligen badat i vättern men det var fullt med frömjöl och de sa att man fick en väldig klåda av frömjöl så det blev inget med det...
Nu ska vi snart äta och sen ska vi till intersport.
Ha en goood kväll!
Gå ut i det underbara vädret vettja!

Lyckad dag !!!!

Super lyckad dag!
Klockan 11 for vi oväg till Sofiakyrkan. Jag kan väl inte säga att musikalen var super bra. Det var ju lixom 3 åringar med...
Sen bar det i alla fall iväg till gränna. Där kollade vi på när de konfermerades och sen åkte vi hem till sofia. Där blev vi bjudna på massa frukt och bröd som sofia hade bakat. Sofia hade också bakat cupcakes.
Tack för det suuuper fina vädret!
Imorgon ska jag la mest sooola osv :)
Men efter solningen ska vi till a6. Nu sitter jag hemma hos mormor. Antar att jag snart drar ut igen.

Hahahaha, nu är mammsi klar :P

Okey, nu kan jag berätta lite om gårdagen.
Först efter skolan gick jag hem till mamma. Väl hemma hos mamma kom jag på att jag hade glömt mittmanus hos pappa så då kom pappa och hämtade mig och körde mig till honom. Väl hemma hos pappa kom jag på att jag inte als glömt dem där utan att dem var hemma hos mamma HAHA...
Så då åkte vi hem till mamma och hämtade det då. Sen åkte vi till v torget oh köpte en palm :)
Sen körde pappa mig till dramat. Efter dramat kom mamma och hämtade mig och vi åkte ner till stan en sväng. Där köpte vi present till sofia och lite sakert till min födelsedag ;)
Ett halsband, ett par örhengen, solglas och 2 toppar :) Var det något mer?... Minns inte.
Jag skrev i förra att vi skulle på musikal. Det är min syrra som går i en barnkör. Idag ska de visa upp en musikal. Frida ska vara en gris... Passar hon ju som...
Ska bli kul :)
örhängerna något i denna stilen.
frida
denna och i vit.

Snabbt inlägg!!!

Nu kommer mamma snart coh ska ha datorn. Om en timma drar jag o mamma till sofiakyrkan för att kolla på fridas musikal. Efter musikalen sticker vi till gränna. Sofia ska konfermera sig. Efter det blir det fest hos dem och sen vet jag inte hehe. Men jag kommer hem imorgon kväll. Skrivernog från mormors dator lite senare, syns!

Grattis alva sötnos :)

Hejsan hoppsan lillebror.
Vad händer jao?
Alva vann torpa talang och jag tycker att jag och arre gjorde ett bra jobb som kollegor :)
Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja.
Stort grattis till alva som vann torpa talang 2011.
Sitter inne i klassrummet med Julia, Emmy och My.
Hejdå bajsungar


Om man inte har något att skriva?

Hej alla!
Skolan har vart heeeeelt okey!!!!
Ganska najs måste jag säga.. Ingen aning om varför men det vart najsiga lektioner och najsiga vänner, då blir det lätt så? :)
Efter skolan stack jag ner till syrummet typ och klippte av ett par tights. Ska ha dem över nylon leggings. Bara för att alla klagar på att de ser mina trosor? :)
Klockan 6 är det friidrotts träning.
Efter det blire liiite plugg. Ofan!!!! Måste öva super mycket och lära mig texten utantill!!! omg...
Ha en göööd dag
hoppas jag skämtade?...

Dagen 4/5-11

Idag var det ju såklart skola som vanligt. Allt var precis som det brukar. Lektioner o lektioner. Idag hade vi tojje på besök. Han har ju alltid något tänkvärt at säga!
Efter skolan stack jag och Julia up til a6. Ingen av oss köpte något, mest kollade.
Efter a6 stack vi hem till Julia och nu är jag hemma.
Ska snart öva tyyyyska till imorgon.
HAHAHAH, ville bara avsluta med två väskor, är det någon mer en jag som tyckr dem är lika?
Lindex:
Gina:
inte superlika men lite eller hur? :)

Jag ogillar verkligen tisdagar osv...

Jag hatar typ tisdagar... Jag får ont i huvudet varje tisdag och det beror på att vi går så länge, till tre. Ikke bra. Vi börjar 8 och slutar 3 :(
Men iallafall. Dagen har för övrigt varit bra. V i hade ingen idrott idag eftersom att Isabella var här och hade dans med oss :)
Det är väldigt roligt tycker jag:) efter att vi övat ett tag på hennes dans gjorde vi några lekar med liliana.
Efter alla andra lektioner hade vi tyska. Eller ja, de som valt det alltså.
Men nu sitter jag hemma och gör ingenting. Ska snart öva engelska och tyska.
Klockan 6 kanske jag går ner till idrotthuset och kollar på JGFs Gymnastik-uppvisning.
Kanske alltså.
Imorgon ska jag träääääna skeeeta mycket på tyskan+engelskan. Jag har ju ingen annan idrott men på torsdag startar jag med friidrotten igen. Nu är det inte alls lika roligt att gå på friidrott när alla mina kompisar har slutat. Laura slutade i våras och Harry är ju bara med killarna... Jag känner inte heller att jag har någon annan speciell jag brukar va med som det är på handbollen. På handbollen är alla vänner med alla och ingen skulle någonsin klaga för att de kom med den eller den. Det gillar jag!!!
På friidrotten har de flästa en de brukar va med. Jag brukade ju va med Laura men nu när hon också slutat så... Jag vill ju börja på fotbollen igen. Vi får se hur det blir med det. Där har jag ju i alla fall vänner och så.
Nu pallar jag inte skriva mer, ha en gooodie dag och lämna en kommentar och gör mig glad!!!!
?

Tidsinställt

Hejhej, nu är det natt och jag hoppas att jag sover gått just nu!
Jag gick och la mig tidigt ikväll. 22.00 facktiskt. Bara för att jag inte kundesomna igårkväll.

ska snart hjälpa mamma med att bära upp sängen

Jag ska få en ny säng som mamma har hämtat nu. Jag ska hänga med till henne nu snart och hjälpa henne att ta upp den till lägenheten. Sen åker jag tillbaka till pappa. Imorgon är det byte, ska till mamma alltså. Känner att jag inte haft något att skriva på hela dagen hahahah.
På fredag är det final för Torpa Talang. Jag och Arvid ska vara "programledare" eller "värdpar" som musikfröken kallar det :P
Mitt problem är att jag inte vet vad jag ska ha på mig... Jag får ta en tur på stan innan dess och kpa ett par tights iallafall. Sen kanske jag kan få ha en tjöja jag igentligen ska få på min födelsedag... Men ja, vi får se hehe. Innan idag stod jag i mitt rum och övade för mig själv hehehhe ! :D
sååå idiotisk är jag? :P
inget mer att skriva, ni kan ju komma med förslag på vad man kan ha på sig :)
puus & hej typ

vad jag önskar mig mest av allt till 17 maj!

IPHONE 4.
HOPPAS VERKLIGEN ATT JAG FÅR EN. ANNARS FÅR JAG EN TREA. DET GÅR JU OCKSÅ BRA IFÅRSEJ MEN HELLRE FYRAN SÅKLART :)
HEJDÅ

Alla som känner mig...

vet hur knepigt det är att få mitt hår platt och denna gång var inget undantag.
lite småäcklig bild från badrummet :)

http://livetbaraleker.blogg.se/

http://livetbaraleker.blogg.se/

Nu har jag vart klar i kanske 2 timmar...

men har inte orkat blogga haha. Men alltså jag har inget att göra så då blire att man bloggar mycket även. Glosorna var sketa lätta så ja? Matten också. Nu har jag suttit i köket läänge men ska snart gå till mitt rum igen. Eller jag går nu hehe :D Så nu sitter jag i mitt rum. Alla bryr sig eller vad?
Ska i alla fall ner och platta håret aldeles strax. Kommer kanske en före och efter bild? :D
Herrå, ska göra det nu då :)
bra att jag kom på nåt att göra? :)


Dag 3-en person jag vill träffa nu

Det är svårt att bara skriva en eftersom att det finns många många jag vill fräffa nu. Helst skulle jag vilja träffa maja, titta namnet.
Jag saknar henne super duper mkt. Vi har inte träffats på 3 år :( Buuuhuuu.
Sen finns det ju många andra också, emmy, julia, cammi och massa andra guys :D

sitter med glasögonen på

jag har fått ont i ögonen, hahha, nej. men det känns bättre att ha dem på sig vid datan också. jag har dem ju nästan alltid när jag arbetar med läxor och i skolan osv... Det gick väldigt snabbt med matten! jag kan det väldigt bra. Jag betade av 3 sidor på 10 minuter! :D och alla rätt hade jag! det svåraste var taluppfattning men i övriga är det helt klart problemlösning. Inte min grej asso. Nu ska jag ta tag i engelskan. Skriver igen när jag kan glosorna. Sen ikväll ska jag läsa texten 100 gånger eller så :P
kalla min inte pluggis för det är jag inte ;)
vill ha typ? hade vart gött att sitta och smutta på :s :D

saga

http://sagasetzerdorji.blogg.se

Nu blire lääääxor och annat skolarbete

Det är min måndag. Det ska jag tillbringa 2 timmar med nu! Ska ta en treo först. jag har haft ont i huvudet hela dagen/helgen? Men treo hjälper ju alltid något. Imorgon har vi matte prov. Jag satsar som sagt på alla rätt så jag ska göra klarar du det här och repetion på alla kapitel nu igen. Jag gör det tills jag känner att jag kan allt som flytande vatten. Efter matten tar jag tag i engelskan som är tills fredag. Jag ska också repetera lite om Saudiarabien som jag arbetade med i 10 timmar. Ha nu en underbar dag! :)
ses pussen!

andra maj tjugohundraelva

Nu är det bara 15 dagar till jag fyller år. Och 15 dagar till vi får reda på de nya klasserna :s. Jag vill så gärna komma med Julia. Jag skulle verklligen bli superledsen om jag inte gjorde det! Hoppas cissi har tänkt lite och sagt det! Fan om vi inte kommer i samma klass! Då kommer fan min födelsedag bli förstörd :(.
Jag vaknade 06.10 idag. Jag hade ställt klockan för att jag skulle hinna tvätta håret. När klockan ringde så hittade jag inte den, hehe. Jag trodde det var nån som ringde typ i sömnen eller så, jag vet inte vad. Men sen hittade jag den och var förtvivlad för att jag var tvungen att gå upp.
Idag efter skolan ska jag bara plugga. Jag hinner tyvärr inte vara med Julia... :(
imorgon har vi nämnligen matte pro och jag satsar på alla rätt. Jag ska göra alla läxor idag. Eller vi har ju inte så många men 3 typ. Jag ska inte glömma bort att fråga Alice eller Ada om vad vi gjorde på tyskan i tors...
Jag har sovit förlite. Jag somnade inte förens halv 1 igår och sen gick jag upp 6. Inte bra...
Hejdå, ha en goodie dag!

Iskallt men ja

japp lite fejl för jag doppade ju hövvet innan ;)

HHAHAHAHHAHAHAHAHHHA :o

jag invigde nyss poolen!!!! hahah, jag doppade huvudet hahahha :)
hahhahaha det var som fasen kallt. hahahaha ingen bryyyr siiig :)

www.lavitadilovisa.blogg.se

http://lavitadilovisa.blogg.se/

DESIGNEN

Anna får en ny bloggdesign sen av Laura. /Alva o Laura

Jag gillar att skrika från en stege

hej alla. jag har ingenting att göra och jag pallar inte göra någonting heller för den delen. åt nyss. men jag är helt dåsig i huvudet. det gick inte helt över i huvudet och jag hoppas allt försvinner i natt. snart ska jag i alla fall göra ett par läxor så att dem är gjorda. imorgon ska jag fråga alice vad de gjorde på tysakn i torsdags.
hahaha en liten historia... när jag var sjuk förra gången missade jag ju lite tyska lektioner och då sa mamma att jag skulle fråga den smartaste vad de hade gjort. men dum som jag är glömde jag fråga och mamma frågade på kvällen om jag frågat den smartaste.. då svarade jag, nej hon var sjuk på den lektoinen hahahahaha. fatta vilket ryck hon fick. hahahah jag försökte va smart hahaha. lyckades inte så bra :P
nu sitter jag i alla fall hemma och laaanar magnus uggla :)
ha det bra hejdå!
alla ska kolla!!!!!!!!!! :):) asroligt
http://www.youtube.com/watch?v=z2BgjH_CtIA
kossa välter
http://www.youtube.com/watch?v=4d-mmvbuqsE

dag 2-småfakta om mig+en bild

Adam gillar att göra sig till på bilder om ni undrar!
1. Jag har koll på hela världen från mitt rum.
2. Jag har lärt mig att tygla mitt temperament. Innan kunde någon slå mig och jag kunde utan att hejda mig slå tillbaka stenhårt. Det kan jag göra nu också men bara om det är en kille som slåt mig. Är det en tjej är det en annan sak.
3. Jag gillar INTE att ha fel. Har jag det kan jag inte erkänna det och kommer på ursäkter till att jag sa fel.
4. Jag får panik om det är för stökigt i mitt rum. Min pappa städar inte mitt rum utan det är jag som gör själv. Han har aldrig rört en sak i mitt rum. För vissa som bor med båda föreldrarna simtidigt alltså är det ju oftast mamman som håller ordning och man själv bara tittar på.
5. Jag hatar förendringar. Som i sommras skulle vi bygga ett uterum. Förut hade vi haft en vanlig uteplatts men pappa ville bygga ett uterum. Det ville inte jag.
Nöjda?

www.nathaas.blogg.se

http://nathaas.blogg.se/

Inte så lyckad match men de kämpade mycket bra!

Det blev 2-6 till Banarp. Alva gjorde mål. För mik gjorde elin båda målen. Alla kämpade i alla fall bra!
Det var vääääldigt kallt där uppe. Det blåste väldigt mycket. Jag tyckte att jag tog på mig bra med kläder men jag hade väl fel. Det räckte inte med linne tjocktröja och jacka. Man skulle haft mössa vantar och vinterjacka. Då kanske man inte frysit. Jag tyckte lite synd om dem som spelade för de hade ju bara t-shirt eller ja i alla fall mik hade bara t.
Efter matchen hände inte så mycket och jag drog hem igen...
Nu sitter jag hemma och Julia kommer antagligen till mig om en stund. Jag stör mig på att min kamera är hos mamma annars hade det kommit bilder från matchen. Hejdå! Syns

Känslan av att vara fri är helt enorm ♥

Och sakta kör genom trafiken... I takt till den höga musiken...
Godmorgon!
Snart ska jag upp till mariebo och kolla på f98 match mot Banarp. Jag hade tänkt kolla ändå men det blir ju extra kul eftersom att jag känner några i Banarp. Alva tex. Saknar den tjejen! Efter den matchen har jag ingen aning om vad jag ska göra. När vi ändå pratar om det-jag kanske ska börja i mik igen. Jag slutade eftersom att tiderna inte passade med handbollen och friidrotten. Jag gillar att vara målvakt :). Utespelare kan jag inte säga att jag är speciellt bra på... Vilka är era positioner?
Och vad tycker ni om den nya designen?
LAURA fixade den♥
Ha en goooood dag! :-)
fin :)

www.tequilarooose.blogg.se

http://tequilarooose.blogg.se/

RSS 2.0