Gott Nytt År

Gott nytt år! Nu är det inte speciellt långt kvar av 2011. Sitter hemma hos mina kusiner och kollar på det från Skansen. Vi ska snart klä på oss och gå bort till stugan och kolla ut över Vättern och alla fyrverkerier. Vi ska även smälla iväg några själva. Ha nu ett riktigt riktigt gott nytt ååååår!!!:D


Gott Nytt År!

Hej! Sitter vid pappas dator just nu och den suger fettma eftersom att David har tagit sönder den typ. Snart ska vi ut till fingal. Finns typ inget att skriva men Gott nytt år!:D

Trött

Hejsan! Det kommer inga bilder just nu eftersom att jag mobilbloggar bara just nu. Men på tisdag blir det bloggning med bilder igen hehe. Innan sprang min runda jag (nästan) kommit på själv som är ca 6 km. Skitskönt faktiskt. Imorgon ska vi till mina kusiner och ha lite skoj hehehe. Nej men fan vilken go mat det kommer va haha! Ska snart sova men just nu lyssnar jag bara på musik och det är typ det ända jag gjort idag! Hejdå<3


På väg ut.

Hejsan! Är på väg ut för en runda. Sitter och väntar på att astma sprayet ska verka. Har bara suttit inne i min ensamhet hela dagen så det ska bli skönt att komma ut haha! Skriver kanske sen när jag lägger mig, hejdå:)


Film

Shabba! Just nu ligger jag och kollar på snowroller haha, älskar denna humorn! Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra men nu ska jag fortsätta kolla på filmen :)


Seg dag!

Hejsan! Är fortrande hemma hos Julia. Skulle va med alva och freddie idag men vet ej om det blir nåt eftersom att det är träning om 2 timmar typ. Snart är det hallbybollen och shena mitt bena va ja taggar! har ingen fantasi just nu. Vi la oss 4 inatt och hahah det är jag inte van vid och nu är jag sjukt trött haha! Men alla får ha en bra dag nu då!

Godmorgon

Godmorgon! Jag och Julia vaknade nyss och hon är redan igång med datorn men jag är sjukt seg och allt... Kommer ett bättre inlägg senare från datorn men här har ni så länge ;)


Godmorgon

Godmorgon! Jag och Julia vaknade nyss och hon är redan igång med datorn men jag är sjukt seg och allt... Kommer ett bättre inlägg senare från datorn men här har ni så länge ;)


Hos Julia

Hejsan! Ligger på en madrass på julias golv, vi ska snart lägga oss och sova men ska vi fixa mig och så innan hehe... Kom hit för några timmar sen och sen dess har vi kollat på en film lite inte så noggrant hehe, gissa vilken film? Heheehehhe... Jag är jävligt trött men det verkar inte Julia vara:P Hon ligger och snackar i telefon. Ska se om jag hittar en bra bild man kan lägga upp heheheheh. Hejdå
hittade ingen bild

Holabalolalalallalala

Hejsan alla! Kom nyss hem. Har vart och köpt ett par svarta jeans. Idag har jag bara legat hemma i sängen och kollat på jägarna haha, jag är typ besatt. Konsti smak?... Imorgon ska jag va med Freddie och sen på kvällen är det träning. När mamma kommer hem om typ en timma ska jag ut och springa en sväng. Pallar inte så långt idag eftersom att vi ska springa efter träningen imorgon men jag vet typ vart jag ska springa hehe...;) ha en bra kväll nu ska jag ta nåt att äta:)


Hjkjfhbbklnggjbv

Hejsan alla mannar! Nu har jag äntligen lagt mig hehe, jag hittade 2 stickade tröjor uppe på A6. Efter det åkte vi hem och åt köttfärssås och spagetti. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Kanske träffa någon?:) nej nu ska jag sova jag tror jag svimmar snart, hejdå:)


Snart a6

Hejsan alla glada folk! Nu är jag på bättre humör. Inte för att filmen var så jätte mysig men bra! Hehe. Snart kommer mamma och hämtar mig och David så ska vi sticka upp till a6 och kolla på de kläder vi inte hann kolla på innan jul. Ha en bra dag nu då!

Seeeeeegt

Hej! Har hittat filmen nu men eftersom att den är på vhs så tar det ca 20000 år att spola tillbaka filmen. Jag blir jävligt trött och arg på detta nu så nu pallar jag inte skriva mer för jag blir helt seg av detta. Hejdå

Trött dag

Hej! Ligger i mormors säng och halvsover typ. Har sovit ett par timmar nu. Jag menar det har ju inte vart tidigt man har lagt sig de senaste dagarna så nu laddade jag ur. Har ätit massa goda pajer och sånt här! Imorgon ska kanske jag och mamma först till asex och sen kolla på the stig Helmer story. Eftersom att jag nördar alla andra filmer av Lasse Åberg och tycker dem är skitkul så antar jag att denna också kommer va bra. När jag kommer hem (jag hoppas att vi åker snart) ska jag se till att pappa fixar fram jägarna så att jag kan se den!!!


Jägarna

Hej. Kom nyss upp från Davids rum hehe. Där satt hela familjen nyss och kollade på jägarna 2 som pappa fick i julklapp av oss hehe. Nu ville jag ju kolla på ettan men då hade pappa såklart slarvat bort den. Så nu är jag sur... Sitter och lyssnar på lena ph just nu. Nu stack mamma hem:( Imorgon ska vi till fingal och fira med mammas släkt. Kusiner och sånt! Nu ska jag deppa för att filmen är borta haha, sen kanske jag kollar på samma film igen för att fatta mer hahaha! och pappa snacka hela filmen så man hörde ingenting haha! Hejdå♥

Ny design

hejsan! Sitter hemma hos julia med julias nya minidator eller den är typ mellan mini och vanlig;) vi har tatt en del kort och så och ett kom ju upp på headern. Valde den bilden för att Julia tyckte att ögonen var fina hehe. Inte näsan;) Sen ska hon till sin mormor och morfar, jag vet inte om jag ska hänga med eller åka hem. Men nu ska vi kolla på en film så ha en bra juldag!

trissstttt

Snart är julafton slut. Men det har varit en himla bra dag med massa fina grejer och en del kommer på bilder antingen senare eller imorgon. När mamma och frida kommer hem blir det myyys vid tvn! Hejdå, nu kollar jag på solsidan som jag fick i juklapp hihi.. :D

Olabalolaaa


Sha igen! Hhehehehehehehhee... Alicia ska börja på junedal efter jul!!! Helt sjukt asglad eller har vetat det länge nu men hade inget bättre att skriva hahaaa....

Julaftoooooon ♥

Hej alla kära och goa och glada vänner! Äntligen julafton och äntligen Nikon d3100!!! Har tatt kort hela förmiddan. Än så länge har jag fått kameran och ett uv filter! Tack mamma och pappa! Mamma ska iväg med frida till kyrkan så det blir inte mer på ett tag. Ska snart käka frulle med farsan. ALLA får ha en underbar julafton och äta mycket god julmat (JAG ÄLSKAR JULMAT SÅ JÄVLA MYCKET).!!!!

23

Hej! Denna dagen har varit en stressig julklappsdag typ. Skulle köpa kläder till mig men hittade typ ingenting. Ligger i soffan och väntar på att mamma ska komma och sen ska jag sova och tagga julafton imorgon. Hejdå alla kära människor!

Dan före dan!!!

Godmorgon! Somnade typ 2 igår och vakna för typ 30 min sen. Idag ska jag ju som sagt köpa julklappar med mamma och sen ska vi slå in dem:) Nåt mer händer typ inte idag. Ha en bra dag!


Jullov ♥

Herre gud hade skrivit superlångt nu och allt försvann men det har vart en lång vecka jag och är sjukt trött och ska snart lägga mig men innan det skriver jag lite kort om dagen. Efter skolavlutningen stack jag och julia ner till stan och skulle köpa julklppar det gjorde hon men jag köpte godis till mamma och pappa. En sak jag tycker är sjukt skönt är att mamma och pappa firar jul tillsammans med oss! Tack för det♥♥♥ Jag längtar så mycket till jul och herre min je vad ska jag få? Tönt anna? Imorgon ska jag och mamma handla julklappar men nu orkar jag inte skriva mer hejdå!!!
avslutar med en bild från i somras!

Trrrrööööööött

Hej! Kom nyss hem till pappa efter att ha vart iväg hela dagen. För typ 1000 år sen imorse klockan 7 gick bussen mot linköping och där spelade vi tre matcher och vann alla. De är alltså vidare i seme. Sen åkte vi hem och var hemma 17 typ. Då stack jag bara hem och åt snabbt och sen körde pappa upp mig till konserthuset igen. Vi hade bara en föreställning idag och det var ju tur för annars hade jag ju inte kunnat hänga med till linköping. Nu är jag superdupertrött och ska snart sova men imorgon 8.30 ska jag vara där uppe igen. För sista gången för denna gång. Det känns tråkigt för det har varit så sjukt roligt! Men nu ska ni få en trött webcam bilder och sen ska jag borsta gaddarna.
en sak till alicia ska börja på junedal efter jullovet!!! ♥


Skol sm!!!

Shabba!! Det har varit en lång och skitrolig dag idag. På förmiddan två skolföreställningar och sen en vanlig på kvällen. Vi hade en lång paus och då stack ju jag och Freddie hem till mig dårå. Imorgon ska jag till Linköping och sen på kvällen är det teater igen. Mitt hår va sååå underbart fint sista konserten. Men sen var det så äckligt och smuttsigt för jag hade krypt på golvet hehe! Men det är så underbart att bara springa omkring inne på konserthuset och känna friheten från skolan typ haha... Nu måste jag sova för bussen går 7 från skolan och så däradårå...;) hejdå:)


paus från teatern ;)

Hejsan! Sitter hemma hos pappa med freddie och vi chillar och freddie har gått och blivit kär i en 21 åring. Sjuka unge. Nu ligger friddie och kollar på mina bilder i mobilen, eller kanske spelar hon spel? hehehe. Jag ska snart duscha och sen ska vi snart åka.  Freddie spelar en god fe och jag spelar mamma med barnvagn i teatern. Nu ska jag chilla och äta mat så ha en great måndag. Herrå :)♥

Sjuk

Hej. Just nu skulle jag haft lunch uppe på Elmia men jag vaknade och hade ont i huvudet och ont i halsen och helt kall så jag ska dit till genrepet istället. Hoppas det blir kul i alla fall! Nu ska jag klä på mig och ta med rätta kläderna dit också. Hejdå!:)bild från juli


Magisk december!

Hejsan allihopa! Det har varit en lång och jobbig dag. Inlägget jag skrev igår publicerades nu?! men nu vet ni att det va från igår i alla fall. Jag har hosta och trånga luftrör så det har vart en jobbig dag och astman gjorde det ju inte bättre. Matchen var jobbig och jag fick skämpa som bläää för att inte kvävas. Det va nog inte så bra för mig att jag var med men skitsamma! Vi förlorade med 19-18 det är ju bajs ASSO. Ska snart sova är skittrött och imorgon ska jag direkt upp till Elmia och imorgon är det premiääär!! Träffade jätte många jag kände där uppe som jag inte alls visste skulle va med så det blir nog bra detta! Eller ja det blir det!!!! Hejdå bitcheees!!!


Fina Jönköping!

Hej! Kom nyss innanför dörren efter att ha sprungit 6 km. Sitter vid bordet och svettar av mig;) Sprang ner till kanotklubben och vidare till piren och om Jönköping är fint på kvällen asså! Sprang vis stranden och hörde vattnet påla, underbart! Nu ska jag ta en låång dusch och chilla resten av kvällen. Imorgon ska jag direkt på morgonen till Elmia. Alla får ha en underbar fredag. Hejdå:) nåt cpar så jag kan inte ladda upp bilder;( o herregud skrev detta igår


Fredigdag

God fredag! Skolan idag var okej. Hade lite problem med biljetterna till julfesten som jag skulle sälja. Kunde inte lämna in dem idag med det gör Vilma på måndag. Det var sista rediga dagen idag för mig eftersom att jag är med i magisk på måndag och åker till Linköping på tisdag och på onsdag är det arbetslagsdag. Senare ska jag springa igen den träningen jag missade när jag stukade foten. Nu ska jag chilla med musik i öronen och tänka på massa skit som hur jag kommer in på konserthuset imorgon haha!


Magge

Hej alla Goa o glaa folkisar! Just nu har jag ont i magen av både träning och annan skit haha! Annars är alles gut! Jag är GLAD just nu. Finns ju ingen anledning till att inte vad det så ja då blir det att jag är det! Innan tränade jag, Ellen och alva med 96ornas profil. Vi ska hänga med dem till Linköping och spela skol sm så vi skulle tästa på och sånt idag! Men idag var det ingen vanlig träning för det visade sig att vi skulle ha träningsmatch mot 97 killarna. Haha det va faktiskt ganska roligt! Ska bli kul att åka till Linköping! Efter den träningen var jag så hungrig att jag höll på att dö av hungern! Och kiosken öppnar ju inte förrens 5! Panik. Jag fick träna med det egna laget helt illamående och svinigt hungrig! Efter våran träning som höll på från 17-18.30 var jag så hungrig att jag la mej ner på golvet och skrek. Sen gick jag upp till kiosken och skulle köpa en fralla. Jag hade bara 20 och de kostar 25 men den underbara damen som jobbar där bjöd mig på 5 kronor!! Åååhh va jag var nöjd när jag satte tänderna i den!! Sen var jag kvar en stund på ih med Ella o Alicia. Vi snackade och lite sånn skit;) sen stack jag hem och mamma hade köpt kyckling<333333 okej anna vi fattar... Imorgon börjar jag med uppvisning av en cp bil som inte rullar. Sen är det engelska prov. Annars ägnar jag livet åt att längta till om 9 dagar! Ska snart lägga mig för jag dör av trötthet men först är jag faktiskt tvungen att göra matteläxan... Blä. Ska bara lyssna lite mer på världens bästa Magnus uggla:)


Peppakaka

Glad lucia eller vad man säger? Imorse åkte jag till skolan klockan 7 för det var då pappa kunde köra mig. Ärligt talat min fot är typ helt okej att gå på om man bara går rakt fram aso om man vrider lite så känns det... Fick reda på en ganska askul sak idag också! Jag alva och Ellen ska hänga med till lkpg på tisdag men handbollsprofilen 96orna! Vi ska reserver haha!! Men även man slipper ju skolan ju! Men ska snart till skolan och kolla på luciatåget igen. Hejdå ska fixa bandaget nuuu


Dumma kanotklubbsvägar...

Kom hem från ih för en stund sen. Åkte med snyggjocke hem. Eller kom hem för ganska exakt en timma sen. Jag har hakat upp mig på att säga ett jävligt fult ord hela tiden och jag vet att det låter förskräckligt. Jag måste sluta innan alla vunxna tror att jag är en ouppfostrad idiot eller nåt. Fattar inte varför jag börjat säga den dör skiten. Dumma fula ord. I alla fall. Idag stukade jag ju somsagt foten vid kanotklubben. Inte roligt för 5 öre. Nu finns det 2 problem. 1, jag kommer behöva ha foppa tofflor imorgon och det kommer vara askallt. 2, jag ska vara på skolan senast 7.40 pga lucia och ingen kan sjutsa så jag kommer troligtvis bli tvungen att gå redan klockan 7 eller nåt för det kommer att ta sin lilla tid..
Brakvallewebcam.

Bajs:(

Väldigt tråkigt det som hänt nu! Vi var ute och sprang och jag trampa snett på en trotoarkant. Alla kommer kalla mig klant nu. Det blir lindad fot o krillet imorgon :(


Idrott...

Hejsan! Snart är det idrott. Vi ska ha konditionstäst och jag taggar INTE!!! Hejdå<3


Julklappar

Hallå! Har vart och köpt julklappar med mamma. Vi köpte lite olika saker till min syrra men kan ju inte skriva det för hon läser min blogg;) Sen skulle vi även köpa en kamera till mig. Först var jag ganska säker på att jag skulle ha en nikon d3100 men sen började vi fundera på om mamma objektiv skulle passa om vi köpte en Canon så nu lutar det väl isåfall mer åt en Canon 550d. Den vill jag hellre ha. Nikon kostar 4499 och Canon kostar 5999 typ. Men jag hoppas att mammas objektiv passar. Eller jag ska inte va taskig mot pappa för det är hans objektiv också hehe... Men snart är de mina hehehehehehe. Nemän åh vad jag längtar till julafton! Ska gå o ta fram stativet och ta lite kort med min andra kamera för jag säger bara det att den jag har är också sjukt bra. Den fick jag i julklapp för 2 år sen och har inte använt den als mycke. Men som sagt ska jag göra det nu så ha en go kväll!<3!!!! Skrev inlägget för flera timmar sen men internet cpade)


Söööndag.

Hej! Ligger och halvsover. Igår jag på hv matchen. Riktigt tråkig match och riktigt dåligt jobb av hv. Jag gick med mamma, David, morbror, Johan och morfar. Så långt var det ju kul! Men det var kul i det stora hela för det var ju väldigt häftiga fyrverkerier osv... Men många var ju säkert där själva! Idag ska jag till teatern klockan 12 och öva till magisk december. Efter det kanske jag ska ber till stan typ. Ha en bra dag!:D


Snart teater

Hejsan! Nu är jag uppe ur badet och har klätt på mig. Ska föna o platta håret nu och sen skjutsar pappa ner mig och sen hämtar mamma. Det blev inte så mycke läxor gjorda där för efter 10 minuter kom min syrra och skulle såklart också bada. Typiskt! Ha en skön kväll nurå o hare bra!


Bubbel

Ska snart lägga mig i bubbelpoolen och samtidigt göra alla hundra läxor. Aslänge sen jag badade där nu, säkert 3 år eller nåt! Aja ha det bra, nu ska jag softa!


Mollan mollan:)

Idag har det vart en helt okey ganska kort dag. Slutade som vanligt 13.35. Nu sitter jag hemma hos julia o chillar. Ska snart kolla på film och senare ikväll är det teater. Hejdå:)


Trötter

Kom hem för en stund sen. På tisdagar är det som jag kallar det "bytesdag" så nu är jag hemma hos pappa. Ska snart lägga mig har faktiskt inget bättre för mig, eller det skulle ju vara plugga då haha! Men det gör jag la som alltid i sista minuten:( hehe.. Imorgon på morgonen är det handbollsprofil och jag kan inte cykla nu. I fredags halkade jag med cykeln och gled på knät några meter. Det var mörkt så jag hoppas och tror att ingen såg mig haha! Det lär bli bråttom imorgon... Jaja! Ha en bra kväll nurå!


Gymnastiksuppvisning

Hej! Skolan idag har vart okej. Efter skolan var Julia taskig mot mig haha! Vi skulle vart egentligen men efter att vi börjat gå hemmåt skulle hon plöttsligt vara med albina... Jaha ensam idag igen jaja. Klockan typ fem sticker jag till idrottshuset och sen är det gymnastikuppvisning. Men ha en bra eftermiddag. Herrå


Annagretas

Hejsan hoppsan! Kom nyss hem från annagretas eller kom hem för typ 1 timme sen men kbry. Åt lite gött och så:) Nu ska jag sova och jag taggar sönder till skolan imorgon!!!:D efter maten såg jag ut typ så här:


Hemmadag

Idag fick jag va hemma. Jag var ju jätteförkyld igår och idag men nu för nån timme sen blev jag plöttsligt blivit mycke bättre!! Nu sitter jag vid köksbordet och mumsar chokladbollar :D mamma fyller år idag så jag lyckades göra den extra goda idag!! Helt sjukt! Nää men ska snart ringa alva o snacka lite:) här får ni bilder!


Snart stan!

Hej igen! Snart blire stan i alla fall! Nu är det bara att hoppas på att den där tröjan är fin också!:D hejdå!


Andra advent!

Hejsan! Idag är det andra advent och jag har blivit heeeelt förkyld! Hela ansiktet rinner och Julia kunde inte hänga med till stan som det var bestämt för hon skulle fira sin farfar! Jag ska fråga om hon kan om ett par timmar. Hennes farmor o farfar bor bara 50 meter ifrån mig haha:) men jag ska inte hoppas på för mycket. Mamma ska snart åka till Fingal eller hon ska till ölmstad men först till stugan o hämta fjärrkontrollen till min tv haha! Sen ska nårra typ hon o hennes kör sjunga där borta. Jag pallar inte hänga med för det är typ aptrök men det tycker inte medelåldern tydligen... Jaja!! Hejdå:D


Stickat en mössa, haha

Hejsan alla kära läsare! Idag har jag stickat klart min sotarnössa! Är den inte fin?:) hahahahaha


Vinst

Hejsan! Idag hade vi match mot Vetlanda. Vi vann med 12-7. Väldigt lite mål! Imorgon ska jag ner till stan o kolla på den dör tröjan jag la upp igår. ska fråga om Julia hade lust att hänga med också. Hon skulle typ också köpa den. Nu ska jag va social med mamma hejdå:)


FREDAG


Utvecklingssamtal

Hej. Hade nyss utvecklingssamtal. Efter det stack vi till Davids prao och mamma skulle göra nåt där. Jag är skettrött och pallar inte skriva nu så hejdå;)


RSS 2.0