Huvudvärken gick över!

Ja, verkligen skönt! :D
Julia var här som sagt. Vi gjorde inte alls mycket mer än att jag dansade för henne och berättade pinsamma historier jag vart med om! Jag kan ju berätta en för er också, eller det kanske kommer 2 eller 3 hehe!
1. Det var på ett hotspace disco. Alla mina bästa vänner var där. Plötsligt ropade de ut att det var en tävling på gång. Den som dansade mest och finast skulle få ett pris! Och gissade om jag hoppade runt och viftade med tröjan över huvudet och jag inte allt jag gjorde! Jag vann till slut tredje pris och det var 15 kronor i kiosken.
2. Jag var på en orientering med mamma, jag var kanske 5 år. Plöttsligt hittade jag inte mamma. Jag gick runt ett tag och letade efter mamma. Jag kom på att hon hade en röd jacka och plöttsligt såg jag henne... Trodde jag men det var en annan tant. Jag tog hennes hand och hon tog min. Där gick vi ett tag och plöttsligt kollade jag upp och såg att det var ju inte alls mamma! Jag släppte snabbt och blev rädd, vart var hon? Sen hittade jag henne :P
3. Det var typ i ettan. jag satt på fritids och väntade på att mamma skulle ringa och säga att jag skulle gå ut till grinden. Efter ganska länge ringde telefonen. Anita svarade och ropade, Anna! Det är till dej. Jag vet svarade jag men det visade sig att det satt en annan Anna i det rummet och det var till henne.
Jag har massa andra pinsama saker också men palla skriva lixom :D
Ha en grym dag. Här kommer en bild från We ♥ It
sweeeet

www.nathaliewadells.blogg.se

http://nathaliewadells.blogg.se/
kolla den fina bloggen!

Laura fixar min blogg just nu :)

Kolla va fin den blir asså, så som jag vill ha den. Enkel men fin. Ändrade planer. Jag skulle sova över med Julia men jag ah jag vet inte. Jag skulle upp till brasan men jag fick ont i heddet och det började regna :P hejdå!

Länkning

http://emmysvenssons.blogg.se/
underbara du ♥

Länkning

http://misaaf.blogg.se/

Länkning

http://jujuliah.blogg.se/
men gad ness va fin du är ♥

Länkning

http://lauraflyckts.blogg.se/
baby baby laura ♥

Länkning

http://kakansfotoalbum.blogg.se/

Länkning

http://sammiephotography.blogg.se
älskling ♥

Länkning

http://matildays.blogg.se/

Länkning

http://caizawidin.blogg.se/

Länkning

http://amoriito.blogg.se/

Länkning

http://rebecaelizabeth.blogg.se/
kolla denna fina bloggen. ursnydd design!

Kommentera vilket inlägg du vill och bli länkad her vid sidan och i ett eget inlägg!

Ta chansen! :D
Du kommer få ett eget inlägg!¨
Jag länkar fram till 1 Juni.


Dag 1-Presentera dig själv

Det har ju redan gjort så kolla på kategorin Om Anna.
Lite kort annars är ju att jag heter Anna bor i jkp och spelar handboll och gillar att va med kompisar familj och alla andra jag älskar.

börjar om med dagarna

dag 1- presentera mig själv

dag 2- småfakta om mig + en bild på mig själv.

dag 3- en person jag vill träffa just nu.

dag 4- mina bästavänner

dag 5- någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

dag 6- hur en bra kompis ska vara

dag 7- mitt andra namn- och vad jag tycker om det.

dag 8- meningen bakom mitt bloggnamn.

dag 9- en bild som gör dig lycklig

dag 10- vad är kärlek?

dag 11- mina rädslor

dag 12- det här saknar jag

dag 13- en bild på mig och min bästa vän.

dag 14- min favorit årstid och varför.

dag 15- en låt som får mig gråta

dag 16- mina syskon

dag 17- mina föräldrar

dag 18- det här får mig må bättre

dag 19- det här får mig att gråta

dag 20- en bild på en riktigt snygging

 

 

denna hittade jag här


Valborg!

Imorgon har Valborg namnsdag!
Idag är planerna stora! :D Jag ska snart till Julia tror jag. Sen på kvällen ska vi upp till stadsparken som jag brukar. Där ska vi ha lite mys med Camila och Anna. Vet inte om jag köper godis, hihi. ALLA BRYR SIG ASSO! Jag har lust att gå på stan idag igen men jag vet ej vad Julia, Camila och Anna vill... Anna brukar ju vilja det. Men jag vet inte om jag pallar för jag kan ju ändå inte köpa något :(
Ni har väl inte glömt?
Emmy Svensson
Nathalie Wadell
My Johansson

Kolla Nathalies blogg!!!!

VEVEVE.NATHALIEWADELLS.BLOGG.SE
kolla söta ungens blogg!!!!

Emmy har en mycket vacker blogg! ta en titt!

passa också på att kommentera! hon är sååå vacker! www.emmysvenssons.blogg.se

beautuful (stavas)

DU VAR MIN BÄSTA VÄN


Svar på tal ♥

saga. om it's hard to be hated:
är jag bjuden? ;)
svar:
hahaha naturligt vis, skriver inbjudan så fort jag vet att det blir den 3e! :D♥

Dålig dag.

Dagen har varit ganska sääämst. I alla fall i skolan. Efter skolan vart det ju drama och det är ju roligt. Fidde är sämst på sina repliker. Önskar att hon gett huvudrollen till mig. Det stod mellan mig och Fidde men hon gav honom rollen eftersom att hon ville se vad han gick för och att hon helst ville ha en kille i den rollen. Nu vet hon att det var ett misstag att ta Fidde. Nästa gång kanske hon väljer mig.
Efter dramat jag gick halvvägs till bankeryd och där plockade mamma upp mig. Vi gjorde lite ärenden på stan. Jag köpte lite saker till mig födelsedag.
Denna fina, jag äääääälskar färgen!
Ett halsband, 5 stycken nagellack och hårsnoddar. Jag längtar pissmycke till 17 maj! Grattis till Maja som också fyller den 17 maj! :D love you

Hej & godmorgon 29/5-11

Vad gör alla hemma i sina lyor?
Själv gick jag upp klockan 7. Jag har fortfarande lite ont i halsen men som ni säkert kan räkna ut ska jag gå till skolan idag hihi (a). Idag är det en suuuper soft dag :) glosorna var sååååå lätta, det hade kunnat vara fler tycker jag. Texten är aldrig svår heller. Men det är skönt att ha lätt att lära sig! Efter skolan ska jag som alltid på min teater. Nu är det bara 2 övningar kvar till vi visar upp den! Inte så nervöst för mig jag har ju bara 11 repliker med för Ida och Fredrik hahaha. Ida har 30 någonting och Fredrik har något liknande han också. Någon som tänkt att komma och kolla? Kommentera för min info!!! "Tuffe uffe" heter teatern. En humoristisk berättelse om en ganska jobbig klass där alla är mycket olika. Jag heter till exempel "Bitchiga Bettan" eller "Retliga Rut". I teatern kommer jag dock att heta "Bitchiga Bettan".
Nu hinner jag inte skriva mer, ska till skolan snart, vi börjar halv 9 hejdå!

Tidsinställt

Hej! Nu sover jag som du flesta andra:)
Gör detta inlägg för att jag inte är säker på att jag kommer hinna blogga på morgonen. Idag ska jag ha drama. Vi ska öva infår teatern. Jag hoppas också att det går bra på engelska glosorna vilket det alltid gör. Känner mig lite sådär. Vet inte varför. Inte fysiskt men annars:(.
Konstigt. Jag är rädd att att jag inte har varit lika duktig i skolan som jag brukar, men det tror jag men om... Brukar aldrig känna såhär... :( Snart utvecklingssamtal och jag vill INTE att jag bara ska få godkänt på något jag haft ja med god marginal på. Det skulle kännas så uselt och jag skulle säkert börja gråta inför mamma, pappa och min lärare. Känns så konstigt...
sov gott

gästbloggning på g, :p

tjena, du vet inte vem det är som skriver? asså det är liksom bara att erkänna. men iaf klicka eller tryck här för att komma till min underbart sjukt snygga blogg.. ska sova nu, hejdå! ♥ JAG ÄLSKAR DIG ANNA, OCH JAG MENAR DET. DU ÄR SÅ FÖRBANNAT ÄKTA, UTAN DIG SKULLE JAG INTE KLARA MIG! LOVEYOU.

Om Anna, hon som ligger bakom baramajasanna.blogg.se

Japp detta är då jag, Anna Öster.
Jag är snart 13 år (fyller det den 17e maj).
På fritiden spelar jag handboll, tränar friidrott, går i en teater grupp, ska börja sjunga i Sofiakyrkans ungdomskör och är med mina kääära vänner. Jag bor i Jönköping. Skilda föreldrar.

it's hard to be hated

shena mitt bena!
Nu är det mycket bättre i halsen men inte helt bra. Imorgon ska jag i viket fall som helst gå till skolan. Vi har idrott sissta lektionen. Jag ska inte köra så fårt som vanligt pga halsen och jag vill ju inte att läget ska förvärras och så. Jag saknar Julia♥, den riktiga Emmy♥ och massa fler. Det har varit några busungar som busringt till mig nu ikväll. Jag vet ju vilka det är men vill inte gå ut med det här på bloggen. Kp hahhahaha :).
Längtar* så mkt till 3e juni. Ska bli så roligt. Mina bästa vänner på mitt poolparty (Y).
Kommentera gärna. Statistiken sjunker... :-(
ha en underbar kväll. Jag går och lägger mig tidigt ikväll. Om en timma eller så.

it's hard to be hated

shena mitt bena!
Nu är det mycket bättre i halsen men inte helt bra. Imorgon ska jag i viket fall som helst gå till skolan. Vi har idrott sissta lektionen. Jag ska inte köra så fårt som vanligt pga halsen och jag vill ju inte att läget ska förvärras och så. Jag saknar Julia♥, den riktiga Emmy♥ och massa fler. Det har varit några busungar som busringt till mig nu ikväll. Jag vet ju vilka det är men vill inte gå ut med det här på bloggen. Kp hahhahaha :).
Längtar* så mkt till 3e juni. Ska bli så roligt. Mina bästa vänner på mitt poolparty (Y).
Kommentera gärna. Statistiken sjunker... :-(
ha en underbar kväll. Jag går och lägger mig tidigt ikväll. Om en timma eller så.

julia här ♥

hejsan alla som kollar. julia här, jag har fixat annas blogg. hoppas ni tycker den blev finare en innan iaf. om ni inte ser alla inlägg som inte jag gjorde, tyck på april 2011. där arkiv.. osv! själv tycker jag att denna designen var fin. eftersom att det var jag som hittade den ska jag nog kanske också ha denna dessen, dessen = design. hehe! ♥
- jag har så otroligt ont i min mage, det är sjukt? jag har haft ont i min mage itre dagar i rad.. igår va det sådär. men nu kommer det tebax. shit omg vad det gör ont! aja nu ska jag chilla, får se om jag går till skolan imon. beror på hur jag mår. btw, jag älskar min anna! ♥ och kom till min blogg genom att trycka här.

Tråkig dag.

Tråååååkig dag!
Fatta! Ska plugga massa snart. Vi har ju glosor till imorgon och jag var HELT säker på att jag hade lagt ner dem i väskan men nej tydligen. Jag kollade istället i textboken och nu ska jag lära mig ALLA glosorna i textboken till det kapet. Det är 23 stycken eller så. Men vad gör man inte för bra omdöme. Har sjukt ont i magen. Ska nog ta en ipren snart. Julia är också hemma idag. Den stackarn har haft ont i magen 3 dagar i rad. Jag har ont i halsen. Det hade jag ju igår också men dum som man är åkte jag hem till Julia och hoppade studs i 2 timmar. Mamma är förbannad på mig nu för att jag var ute igår. Jag är också ganska förbannad på mig själv. Idag skulle jag ha friidrottat men det blir ju inget med det idag då. Lovar att jag ska göra det nästa torsdag annars mördar jag mig själv. Jag behöver verkligen träning nu! Inte tränat på frera veckor mer en hoppa studs och det vanliga i skolan. Man känner sig sååå ofräsh då:( Inte jag men någon av mina vänner ska nog snart fixa om min blogg lite. Jag tycker den ser plastig ut hehe!
Kommentera vad ni tycker jag ska göra med den!

Ha en bra dag, men det kommer inte jag ha :(
bilden är mer en ett år gammal :S

FANFANFAN

sjuk idag :(
det hade jag inte tänkt mig. Jag hade ju lite ont i halsen igår med idag hade jag jätte ont! Fan. Hoppas jag kan gå imorgon i alla fall. Har typ inget mer att skriva, kanske går ut o solar sen. Piss dag?

-.- **** ***

tack så jävla mycket, nu är man en bitch också. imorgon drar jag till helvetet. du sa ju att jag skulle göra det. och jag lyssnar på dig. men snälla  kan du berätta vart de ligger? annars blir det ju inte så lätt.



till er andra ♥
ha en bra kväll.



hemmahosjulia :-D

hejhejhejhejhej :)
inatt kommer jag sova gått. Jag vet hur mycket ja väger, det är INTE  därför ja kommer sova gott utan fö att jag hat bestämt mig ;)

Jag ska snart hem om kansk en timma eller så.. ;)
Imorgon ska jag och julia springa men ha det bäst :D



dagen har vart sådär.

kan inte säga så mycket men jaja.
ha en bra dag

Trött. Liiiiite ont i halsen :(

N'r jag vaknade kände jag att jag hade lite lte ont i halsen. Inte alls roligt. Hoppas det försvinner under dagen! Ska snart äta frulle sen ska jag dra till mamma och hämta lite olika saker. Bla byxor ;). Ha en bra dag!

ska snart sova...

Hej alla. Idag hade jag lockigt hår men plattade det sen ;). Ska snart ner och duscha. Imorgon ska jag inte göra någonting alls. Kanske plugga lite. Det blir ju inte sånt väder så att man kan sola :(
men det kan man kanske på torsdag? :)(Y). Jag tycker personligen att jag är ganska brun/röd för att bara vart hemma hehehe :D. Ingen annan kanske tycker det? Ska sola alla solsjanser som finns. Ska bli asbrun i spanien. :-D hahahha. Imorgon ska jag va med julia också:). Vi ska la ha det bäst som alltid:). N orkar jag inte skriva mer. Jag gäspar asmycket och det ska bli så facking skönt att sova! La mig ju klockan halv 1 igår... Inte bra. Spelat fotboll och haft långdag i skolan och allt. Ses imorgon, kanske på morgonen. Ska sätta på datan så fort jag vaknar och slänga in något! Hehehe.
Anna är sååå brun nu!!!

ÄLSKAR DEJ JULIA ♥

Julia var sjuk i skolan idag :(
saknade henne hela dagen lång och kommer göra det tills jag ser henne i skolan imorgon. :)
idag var det fotbollsturnering i skolan. vi forlorade en match och spelade lika en match. jag höll nollan den matchen jag stod i mål. mollan gjorde ett bra jobb i första matchen och höll nollan. killarna förstörde mohahaha. Efter fotbollen var det mat och sen nån piss lektion uppe i klassrummet. Jag tycker såå synd om elisabeth...

Sisst hade vi tyska och sen gick jag hem med arvid.
ha en bra dag. ♥

MAN FÅR KOMMENTERA

I
FAN VA TAGGAT JAG ÄR FÖR SKOLAN. LÄNGTAT HELA LOVET FAN. NOT -.-
FOTBOLL IMORGON. AKTA ER. HAHA, VI HAR INTE ÅKT HEM EN OCH JAG SKA HINNA DUSCHA HÅRET, FLÄTA DET OCH SEN HINNA SOVA SÅ ATT JAG ORKAR DAGEN IMORGON OCH INNAN JAG DUSCHAR SKA VI HEM TILL FAR OCH HÄMTA FOTBOLLSGREJERNA, LAM OCH SEN KVÄLL ASSÅ.
efter förra inlägget vilket jag inte minns när jag la in har jag solat asmycket och bränt mig över tuttarna. Jag hade bhn på olika ställen så nu har jag två vita sträck. efter att jag solat hjälpte jag mamma med att solla jord till gräsmattan, efter det duschade jag och sen åkte vi ner till sjön för att kolla läget och hämta en sollare för att solla finare gjord. solla=sila.
ha en bra kväll och kommentera.

Hej morgon 25/4-11

Igår efter en rolig dag med Anna Brunast Berg åkte jag tillbaka till fingal. Jag tyckte att det va varmare hår så drog tillbax :D Jag och Anna gick på asex en stund (3 timmar) sen åkte vi hem till mig och gjorde ingenting sen stack vi till Julia men sen var klockan 7 och jag var tvungen att gå till bussen. Men jag gick till fel hållplatts och jag fick vänta en timma på nästa buss... Medans jag väntade gick jag till mc hahaha

morgon 24/4-11 09:03

Godmorgon!
Jag har sovit gått har ni? :)
Ska snart in till stan och träffa Anna, Julia, Camila och kanske Emmy :) Vene vad vi hittar på men det blir la säkert awesome haha :D
Det var ingen som kommenterade att de ville bli länkade men jag ger er en chans till!
Kommentera detta så för nu en länk här vid sidan och ett eget inlägg med en bild på er.
Just nu sitter jag och mumsar i mig ett påskägg jag fick av Farmor+farfar ;) HÄRLIGT. Just nu ett hjärta :)
Nu pallar jag inte skriva mer, hoppas alla hade en bra påskafton för det hade jag. Jag är röd i hela fejjan :pp

Söööötnooooos :D

elin ville INTE va med på kort när jag frågade henne men när kameran väl var framme ville hon bara ta fler och fler!
Happy easter! ☺

Söööötnooooos :D

elin ville INTE va med på kort när jag frågade henne men när kameran väl var framme ville hon bara ta fler och fler!
Happy easter! ☺

med julia :D

hejhej :-)
vad gör alla?
Själv sitter jag hemma med Julia, imorgon lägger dem typ på nån skit på poolen. Jag pallar inte lägga upp bilder på det eftersom att många eller nästan alla som läser min blogg har sätt det. Längtar som vad? till juni då jag ska ha... HEMLIGT :D
Hehehe. Imorgon ska vi fira mormor. På lördag ska vi fira påsk som alla andra ;)... GODIS ÄR KNARK! :D♥
Snart när julia plattat klart mitt hair ska vi till henne :D de har en gäst :) hehe ;) glömde länka hela förra inlägget hehe :p
men ska fixa det nu :)
Eller vi ska visst till fria nu säger hon :p
nu har julia gått hem. hon ska äta. om en halvtimma möts vi i fria :)
fick ett fint kort av anna :-) det kom när jag vart i fingal, såg det nyss! puss på anna!
mitt face var ganska ---- så tog bort det.. :p
AS GAMLA OCH INTE SÅ GAMLA BILDER. NI SER NOG VILKA SOM ÄR VILKA.

FRIDA TROR ATT HON ÄR EN SPION

Hej!
Ska snart hem (om 1 timma). Då ska jag va med Julia, klicka på inlägget för att komma till gullungens blogg! Idag har jag lärt mig att Sofias fejk iPhone är super lik en riktig på baksidan och inte så lik på framsidan. Jag har också lärt mig att man inte ska slå på träbord (jag fick en sticka). Jag hade inte med min kamera hit så det kommer no bilder. Vad ska man skriva? Vi har invigt solsängarn och jag är röd på kinderna. Elin är en påskkärring och pear dream är väldigt gott :) Nu är jag nöjd. ;D ses o hörs!

lite om min dag

idag har jag kollat på mamma mu tillsammans med elin
och lite annat. har i alla fall vart med henne hela dagen. när vi kom hit var hon hos doktorn. hon skulle ta nåhon spruta. när hon kom hem var det första hon gjorde att visa sitt ploster med en hund på och det gjorde hon säkert 20 gånger till sen. och ikke att jag skulle röra hennes arm för det gjorde så ont sa hon.. :p
imorgon hoppas jag på sol så att jag kan sola i de nya solstolarna vi köpte idag :D
inte för att jag tror att jag kommer bli brun men haha. kanske bara för att det är skönt. brun kommer jag bli i spanien :D(L)
på tal om spanien åkte min bror dit idag...
ses och hörs! pusssen! :D

taket lyfter!

happy

ledsen

ganska ledsen för tillfället. får se om det blir bättre så kanske jag bloggar imorgon.
när jag ändå bloggar kan jag ju säga att min moody gick sönder

jag & min moody


När jag duschade...

kände jag hur det sved på ryggen och kollade vad det var och såg att jag hade en stor reva på ryggen :( det svider överallt :(
Jag kommer inte kunna gå normalt på hela lovet :'(
men haha jag minns när jag hade ett blåmäsrke som var 10 cm diameter över hela skinkan, jag hade ramlat på elins stentrappa D: det gjorde ooonnt!!!

stackars julia...

HAHA JAG KUNDE LA FAN INTE RÅ FÖR ATT DET SKULLE LÅTA SOM IN I HELVETE UTANFÖR MITT FÖNSTER?
HAHA. JAG SOV GOTT I NATT MEN JULIA VAR DET LITE SÅDÄR MED. HON KLAGADE PÅ MADRASSEN, ATT HON VAR TVUNGEN ATT GÅ OCH LÄGGA SIG SÅ 'TIDIGT' (KLOCKAN 12) OSV.. HAHA :D
man ser inte speciellt mycket på den bilden men jaja.

vad som hände...

Jag stod på det blåa på Julias studsmatta. Jag höll i en gren från ett träd men ändå (haha) tappade jag balansen och trillade in i taggbusken som trädet står i. Jag fastnade med min tröja och rev upp hela ena armen. Först kände jag inget i foten men det kom så småning om. Nu gör det så satans ont i foten haha. Snart kommer Julia med godis och chips :D. Det var planerat att jag och hon skulle köpa det men jag fick ju akut åka hem och mitt proffs till mamma lindade doktoriskt om min fot :D haha ;)
Imorgon ska vi fira david i fingalstorp.
SES.

jag döööör :'(

har skurit upp armen och stukat vänstra foten. Jag både skrattar och gråter det gör så in i helvete ooonnnnnttt. :'(

kan någon ge mig som tröst?

Morsning korsning.

Mjaauuu.
Klockan 8 kom pool pojkarna och väckte mig genom att ringa på dörren. Ding ding ding.
Idag ska jag va med Julia och några... :) soooftis väääder.
har inte mycket att skriva. Mitt liv är ganska händelselöst... ;)
Inatt ska julia sova över här, kommer bli soooftis. :D Ska köpa chips och grejer. Just nu har jag ångest. Ni vet den där beiga tröjan jag har på nån bild här nere. Den fanns typ i orange också och jag ångrar att jag inte köpte den :(
den kostade bara 50:-. Jag dööör. En sak till. Jag köpte ju den dära tröjan på rea den kostade 99 när jag köpte den. Men dagen efter kostade den 50 :( wäääk. Kunde ju köpt bååååda.
Finns inget att göra åt men lite irriterande sådär... Nu ska jag äta frulle så ha det gott!'
en bild bara

Hej alla!
Har nu kollat på Varning för barn på tv3play.se, hehe. Snart ska jag dra mig ner till duschen och chilla där haha:D
Imorgon ska jag va med Julia, Laura, Alva kanske adam och harry. En sak jag ville säga är att Arvid är jäääkligt osocial just nu. Jag sa juu fan till honom att jag skulle ringa honom i fredags men han svarar varken hem eller på mobilen. Vilken jävel asså? :D
Ska dampa på honom imorgon också. Lalala. imogon blire kul :D:D spännande som faaaan :D
Kommer bilder imorgon på ett visst projekt. :D
Vilka det visade sig att Tobbe gillade starkt! :D HAHA !

ASSO SKA TYP SNART

va med julia, alle, adam... ;) hahahah :D
jag vet inte vad jag ska skriva :)
hörs sen.

5 saker ni visste eller inte visste om mig

1. Jag vill alltid va bäst
2. Jag har bott på landet
3. Julia är min allra bästa vän. Har många bästa men hon är bäst (oöverklagligt)
4. Jag älskar vintern
5. Jag är skittöntig när jag träffar nya människor vilket vissa nog har märkt.

Ny dag ♥

Vad händer idag?
Klockan 12 drar jag och Julia ner till fria och kollar på Adams match. Det är träningsmatch mot 97-laget.
Efter det duschar la Adam och co sen gör vi något annat, hhahhaha :D
Igår när vi för 5e gången stack ner till fria träffade vi emmy, natta, erik. Men de stack och dissade oss (det var dem som frågade om vi ville komma ner) men sen hade vi roligt i alla fall och spelade fotboll. Efter ett tag frågade vi om några killar som var runt 20 år ville möta oss. Det ville de men det dåliga var att de tog det på liv och död. DE sköt sitt hårdaste, Stackars jag var målvakt. En gång fick jag bollen på högra handen så att jag trodde den aldrig mer skulle bli bra men den vart helt återställd igår kväll! Skönt!

Imorgon natt ska Julia sova över här :D



Härlig dag!


fina fötter :D
jappsi pappsi.
Vart med adam, julia, tobbe hela dagen. Harry var med en liten stund oxå ;)
Nu ska det bli soft att va hemma. Hahah, nej, känner mig ensam :D hahahahhaha :D
Imorgon blire adam.

Önskningar till 17 maj


Julia, Adam, Harry, (laura & alva) klockan 14!


Nu gör jag nothing. Hehe, jag väckte Julia innan:D
Alltid lika roligt att väcka folk, nej men. :D Chill dag, sen ska jag hjälpa mamma att fixa in min nya säng hos henne;) kanske ska göra det snart, jag vet inte. Jag har ju nu en sån jobbig våningssäng. David sov ju också där innan men sen fick ju han ett eget rum. Nu står det 3 sängar i mitt rum men det är bara en som använd (min). Frida är rädd och sover brevid mamma på en madras. Så idag ska vi ta ut alla sängar och ta in en riktig säng med fjädring. Frida ska nog också börja sova i vårat rum tror jag. Eller hon kanske inte vågar ;D


Lölö. alva har åkt hem :-(

Igår vart jag hela eftermiddagen och kvällen med Harry, alva, adam och julia. Julia och Harry skulle hem lite tidigare en oss andra. Efter att harry och julia gått hem gick jag adam och alva upp till mig. Vi kollade på i taket lyser stjärnorna men filmen cepade skeeeta mkt. klockan 22 följde vi adam hem. Sen gick vi och la oss nästan direkt. Nu har alva åkt hem, hon skulle städa sitt rum men sen kommer hon nog igen :D
har inget mer att säga, ha det bra!

Vadå suddig?

snabbt morgon inlägg!

på tal om inlägg jag måste skaffa nya till mina skor!
snabba morgon bilder haha :D
ska till skolan om 10 minuter . :D
omg bästa klassen :D
jepp. dagens på den också! ;D
ska till skolan nu! :D seeesss! (K)

snart på handbollsavslutning !

Ska bli najsigt att träffa alla. Man börjar sakna dem så snabbt!
Idag har jag i alla fall vart med Julia sen skulle jag på drott in på fridas fritids. Och nu är jag hemma igen:D
ska dra om kanske 20 minuter.  Ikväll blire pizza :D Vi äter för nyttig mat i min familj asså!
snygg bild oxå! :D
Okey.... Jag har inte städat mitt rum...

Är jag töntig?

det tycker inte jag.

jo, jag gillar städade rum men...

haha fint
Ibland orkar man inte städa haha.
Det luktar tuggumi i hela rummet! Undra varför...? Jag tuggar ju aldrig tugg... Host* Ska städa imorgon.
Någon som vill köpa? :D hehehe :D
50:-
inte så mkt... host

med de flesta av dem bästa!

Har varit ute hela eftermiddagen. Klockan 15.00 ringde pappa och jag stack ner till preem för att pumpa cykeln. Efter det cyklade jag hem till saga och vart med dem i eller ah, saga gick hem efter 20 min eller så. Men sen stack jag och Julia till preem och pumpade hennes också ! :D Så nu är cyklarna prima. Sen stack vi till Camila. Då ringde Julias pappa och sa att hon var tvungen att cykla dit och göra nåt så det gjorde vi och sen stack jag tillbaka till camila för julia skulle plugga osv. Jag och camila sta,ck ut en sväng och träffade på Karl och Arvid. Vi stod och snackade om roliga saker som hänt, ni får inte veta vad haha :D Vi pratade i säkert 40 min sen skulle arvid och karl hem och camila skulle på dans och det passade mig bra att sticka hem också.

hahahaha :D

På våren ska man cykla! ♥

Hemma från skolan! Idag ska pappa & jag åka & pumpa min 
sen ska jag cykla hem till saga & va med henne + julia :D Ska bli najs! Jag kanske skulle följt med Ada till attarp & kollat på någon musikal. Men det var ju det med att vi skulle pumpa cykeln så jag fick stå över. Kanske ändå inte hade orkat för det höll på till 8 i Bankeryd & sen skulle vi åka buss hem & sen skulle jag fått gå från torpa & hem klockan 9 & det kände jag väl kanske inte direkt för... ;)
Idag när jag skulle till skolan fick jag syn på en ekorre som hoppade upp & ner från ett träd :p
den var typ inte ett dugg rädd, det var väl snarare jag som vart det :-)
ses & hörs!

Importerar bilder... ;-) ♥

-Men hej igen! Inte många kommentarer får man men livet rullar vidare.
Nu har vi festat loss i uterummet för David och han fick en asssssssnygg tröja och jag ska få en likadan haha :D venne om han vill det men det får han skita i. Sen åkte jag och mamma upp med Frida i den lilla opeln till Mariebo. Hon skulle ha träning. Nu har jag ätit jääävla mycket med tårta. Vet att det inte är speciellt bra men är det fest så är det. Nu kommer snart bilderna ;) Det var visst 200 kvar som skulle importeras hehe. Imorgon eller så börjar de fixa poolen. Asså nu är det ju bara ett stort hål som säkert alla av er har sätt ;)(L) oj? vad kom hjärtat ifrån? :P 120 kvar :D hihi. Imorgon är det chill dag? Vej ej :D Vi slutar 14.40 eller 14.20 minns ej. Eller om det var nån annan tid.. :D
Julia sa att det var roligare att läsa om man hade smilisar? Sant eller falskt?
Nu vill Julia att jag ska komma till henne men jag vet inte eftersom att jag ska lägga mig klockan 9... :D
Hepp. Fråga pappa och jag fick inte wääääk. ville facktiskt det på eftertanke. Först tänkte jag att jag inte orkade men sen att jag ville det. ska fråga om vi kan vara imorgon, hon sa kanske, det blir nog ja hoppas jag :D♥
Nu kommer bilderna haha :D

före klippningen i onsdags

efter. Ni kanske ser att det blev askort.

haha bilden. Farfars händer om ni undrar.




PARTY ♥


GRATTIS DAVID ♥

ah, han kan få ett grattis. Han fyller 15...
Vi ska fira honom klockan 5 för er som bryr er. ;)
Idag vart det skola som vanligt. Jobbiga tisdagar.
Först idrott
Målarbete
Landet, asien (so)
Mat
Matte
Tyst läsning
Gå till junedal och ha tyska.
Men det är sååå varmt och skönt.
Igår skrev jag inget för jag var med julia hela dagen och sen på slutet kom emmy, my, saga, erwin, erik och ramus.
Vi gjorde ingenting... Hade hellre vart med bara tjejerna! :D(L)
kanske kommer en bild...

haha :D
kolla mitt koooorrta hår. Men kolla nr mitt fejsss.

omg, förra vintern:D

det här är alltså GAMLA hahha, bilder. :D

ehm


ehhmm japp :D
haahhaha kolla 0.40 :D

hej alla töntar :D

jag är hemma och lånar pappas dator för julia ville ha min :D
tar typ år för mig att skriva på denna för jag är såå ovan :D hahahha ;)
jag tog på mig en stickad tröja, ett tar nylon tights och stack till julia. Fan va sjönt att slippa ha jacka på sig :D
kommer kanske en bild, :D

stackars mig...

hemma hos mormor ♥

Nu menar jag allvar. Jag kommer lägga ner bloggen för ingen kommenterar. Det är inte ens liiiite roligt att skriva om ingen kommenterar.

Nu sitter jag hemma hos mormor. Hon är inte hemma, hon åkte till rom idag. Hon fyller år samma dag som David alltså den 12:e. Hon skulle fira sin fördelsedag där med en kompis. Idag har lag lekt med Elin, min kusin. Vi har satt upp deras studsmatta och Ludwig och Gustav har spottat skiten av sig på mig + min jacka... Hmmm?
Snart ska vi äta vofflor som mamma håller på att laga. Sen ska vi gå ner till sjön och kolla läget efter allt som hänt där nere. Vi ska också ta kort med Sofias egna helt sjukt grymma kamera osv..
kommer kanske en bild från mormors dator...



jag och elin på nyår, haha hur ser man ut? o:


hej alla bögar

vad gör ni? :Dting, sen ska jiag
jag chillar hemma hos emmy och gör ingenting, sen ska jag klippa mej hos lene nere i mitt hus haha, eller inte mitt hus utan i det huset som våran lägenhet ligger i ;) hehe :D ingen har kommentrat hur mycket jag ska klippa men  jag tar bara topparna så kommer det en bild på före och efter sen ;) men ses o hörs alla bögar o övriga homos :D

GLÖM INTE NYA BLOGGEN

GLÖM INTE NYA BLOGGEN HTTP://ANNAOSTER.BLOGG.SE

En sak jag ville säga... ♥

det där är jaaaag :D hahahha, nej men bilderna på Julias blogg är fruktansvärt tillgjorda! Hoppas inte ni tror att jag har glasögon och buskiga ögonbryn och jag vet inte allt... ;D Men hon tror att hon äger världen och kan ta alla bilder jag har på min dator. Men nejnej, hon äger inte världen för det gör jag :D
en bild från julias blogg :ss
faaan va skaaaaaab ! :D:D:D::D hahhaha
www.jujuliah.blogg.se

Julia var här, men hon skulle sova ;) ♥

Japp, det skulle hon. Hon hade ont i kagen också ;) stackars henne asså! :-l
Men nu är hon och jag där vi hör hemma och jag sitter här och bloggar ;) Idag hade vi en av alla andra JOBBIGA dagar i skolan. Alltså jag pratar om de fruktade tisdagarna ;) Först hade vi samling i skolan och sen gick vi ner till stadsbibblan och kollade på tusen ggr starkare. efter det på vägen hem lekte jag att jag var saga och gick lite före alla andra för att visa att det är jag som är bäst :D
nej det där var ett av alla mina fruktade skämt som ingen fatta;) Efter det hade vi typ nån grej i klassrummet och sen maaaaat :D hahahahha. Det var ju ganska gott faktiskt ;d skönt det efter som att vi gick till 3 idag :S
efter maten hade vi något som kallas svenska och vi skulle skriva om filmen vi såg på morgonen...
Jag skrev att jag tyckte Alice var lik Signe osv... ;) hahhahaha :D
På eftermiddagen hade vi tyska, eller iallafall vi som valt tyska hade det :D
sen fick vi äntligen gå hem och jag tog med mig julia hem. Efter 2 h eller så (det rimmade) gick vi till julia men vi var bara där i 15 minuter för sedan gick vi hem till laura för hon var sjuk. Hon blev glad för att vi kom och hälsade på henne och det är ju alltid roligt att göra någon glad :D
Men sen ville julia att jag skulle gå hem för hon skulle sleepa och så ;)
Ha de gött igelkött:D
Imorgon ska jag klippa mig. Hur mycket ska jag klippa? Snäääällla svara ! :D

ALLA SKA KOLLA ! :D:D:D:D ♥

http://www.comhem.se/mauritius/juditune/index.jsp
ni kan fan inte kolla på min men gör en egen !
men kolla facebook ! :D:D:D:D:D(L)

Bilder från sprängning ;D

stackarn, men nej, vi sprängde inte fisken ;D hehe
Fiddeli hette fisken, den dog, min fisk dog också, den hette kiok-smok. Kommentera inte stavningen för den hette inte tjocksmock ;)

0761 801998, messa ☻

NICE PICS ! :D♥

disco dusco, party party hahah ♥

Ni vill inte veta hur det gick i cupen men en fiiin bild kan ni fåååå! :D:D:D:D(L)
åååh jag ska då alltid synas bäst :D
kom alldeles nyss hem och jag är sååååå fack trött !   första natten sov jag 10 minuter och andra hela natten :D såååå skönt att sova hela natten, denna helgen har jag underhållt jocke med att prutta och de andra har kanske också lyssnat lite på mina historier om JOHAN JOHAN JAG STÅRRR PÅ DIN TRAPP :d:d:d:d
hahahahhaa, spökhistorieberättaren nr 1 asså :D(L)
hehe, :D men det är ju bara jag;) alla tyckte jag vara assnygg (killarna) men medans alla andra tejerna gick på disco hade jag och becca party själva hemma på koncentrations centret! :D:D:D hahahhahaah:D sååååååååååååå roligt att irritera folk men att ringa till dom och dampa loss :D:D:D om någon med dolt nr ringt dej är jag JAAG ! :D:D:D
vi hade inget att göra så vi dampade på telefon, men vi hade jag party med jocke och irena också, men irena sov men jocke hade party med skövde f00 :D hahahha, :D efter dem kvällen sov jag som en stock -------
strecken ska betyda stock på alltså :D
ses och hörs PPPPPPPPPPPPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSS  ♥

gick inte att få den större, men jag är hon den snyggaste, i svart längst fram :D:D:D

på disco i katrineholm ♥

hej alla mannar ! :D(L)
vad gör ni?
jag är i katrineholm och festar loss :D
NOOOT, men jag är rädd för att jag inte ska kunna sova och det oroar mig för mycket ! :O
nor good :D
men ses sen för jag ska fetsa vidare :D

RSS 2.0