Förlåt ♥

Hej igen alla !
Förlåt att jag inte har bloggat på flera år typ men jag har ju vart hos pappa och hans internet sepade hela veckan. Jag kände mig helt off den veckan men nu vet jag ju att det finns annat i världen en min älskade dator! Iallafall. Julen har vart rolig och mysig och jag fick som vanligt julklappar så det räcker och blir över! Bland annat: Plattång, 5 böcker, 4 filmer, skidorna jag berättat om, längskid pjäxor, massa kläder, 1000 kronor, 300 kr presentkort på gina, dagbok, halsband, 4 hårborstar, påslakan kudde och filt med hello kitty, nagellack och massa mer!

På julafton kom farmor o farfar. Vi gjorde la det man brukar göra på jul, juste, vi fick ett WII , det var svart och på juldagen köpte vi en till kontroll till det, vi köpte också, super mario cart WII. Skit kul vart det och fatta hur grym jag är på tennis ! . ok jag är helt grym på mario cart oxå! :D HAHAHAH!

På juldagen åkte jag, mamma, david iväg och köpte XBOX 360 och gitarr hero. Sen åkte vi runt i lite affärer och jag fick med mig en tröja hem :D på kvällen kollade jag, mamma, pappa och frida på en långfilm som jag absolut inte vet vad den varken handlade om eller hette! Vi var uppe till 2 och jag nästan dog i säng!

Annan dagen åkte jag, mamma, david och frida iväg upp till hallby och åkte skidor. Jag och frida rullade oss mäst ui snön men vi åkte i alla fall 3 km :D sen åkte vi hem och hade soft och spelade nintendo wii :D

Den 27 firade vi jul ute i fingal med kusiner och annan släkt. Det var då jag tex fick 300 kronor presentkort.

Den 28 gick vi upp tidigt, klockan 06.00 för vi skulle ju ivåg till isaberg och åka slalom. Klockan 7 kom vi till Laura och hämtade henne. Klockan 9 var vi framme vid isaberg och åkte i 6 timmar-efter det sov jag och laura hela vägen hem.

Igår var vi i fingal och åkte längd, sen grillade vi i grillkåtan. Allt var lyckat mer en att jag hade ont i skallen från morron till kväll. Kan bero på atgt jag drömde hur jag åkte baklänges på trappräcket i skolan och dunsade i marken med huvvet före. Då fick jag ont i huvidet- I drömmen.

Idag har jag vart hemma nästan hela dagen. Det äånda jag har gjort är att skicka ett sms till laura och platta håret och sen klockan 5 ha handbolls träning, när jag kom hem åt jg och nu har jag planerat morgon dagens klädsel. Innan vi åker ut till fingalstorp och firar nyår med kusiner och mobror och hansfamilj och mormor o morfar så ska jag, mamma och morfar åka skridskor på vättern utanför kanotklubben (: håppas jag överlever, mamma o ,morfar åker långfärds skridskor men jag har ju inga så det blir vanliga för min del (;

Nu ses vi kanske imon men om inte vill jag hälsa alla

Gott Nytt År !

hej alla glada ! :D ♥

hej alla ! idag har jag vart med saga och cammi . jag är fortfarande hos saga men ska hem om kanske 20 min ;) mamma är på team sportia och fixar 1 par skidor till laura :) hihi, jag och loppan ska ju till isaberg den 28 ;) ska bli riktigt roligt som sagt eller juste , dettta bärettade jag ju igår... ;) hehehhehe, efter bliven jag ! :s
jaja, saga smaskar mat och jag bloggar ;) imon äre sissta skoldagen ! :D jaaaa ! alltså julen är det bästa på hela året ! :D ses kanske sen lite senare  nu ska jag va med saga igen :D

söndag, snart julafton ! :D:D ♥

Hej ! :D
igår var jag & hela min familie (dvs mamma, pappa, david, frida och jag) vi åkte äääääända till Hästra !! :o oj va långt! nej, men vi åkte till isaberg och jag david och frida åkte skidor, samtidigt köpte vi nya skidor och pjäxor i den nya skidshoppen som öppnade igår. Mina skidor var skkiiiit snygga och helt grymmt bra, du kostade ca 5-6000. Jag kunde som tur var ha mina gamla pjäxor för dem ä'r dem snyggaste jag har sätt ! och jag har letat efter snyggare , jag letade på intersport, team sportia, stadium, och roupez, som det heter i Hästra då;) INGEN hade så snygga som mina är :D! Men david och frida köpte nya pjäxor oxh skidor, davids skidor var också ganska fina ! dem var typ profs skidor. de kostade ca 8000, hans pjäxor kostade 4000. frida köpte inte så speciellt dyra saker men hon är ju trotts allt bara 9 . ;)
hennes skidor kostade vella 2000 & pjäxorna 1000... hehe , jag vet att ingen här bryr sig om varken mina eller mina syskons skidor men jag tycker det är så kul att skriva om det !, för skidor är något av det allra roligaste som finns ! :D

den 28/12 åker jag och laura till Isaberg ! :) ska bli super kul att lära henne åka :D ses senare ! nu ska jag smaska frukost och sen lämna de sissta jultidningarna till de som inte öppnade.

16/12-10 ! ♥

hej alla ! Ni kanske har märkt att jag nästan inte bloggar alls när jag är hos mamma för hennes data är sjukt seeeg !  ;) hehe iallafall. idag har jag som vanligt ont i skallen för att jag inte hittar mina satans glasögon ... :( ikke bra-.
idag i skolan var det okey. först jundal & sen till torpa igen,. idag hade vi elisabeth haha :D
vi fick godis & frukt & den ända ansträngande lektionen var... nääää. vi hade igen större ansträngade lektion idag ;) asså jag har funnit en ny talang, mej själv ! jag är helt grym på trummor :D haha , & jag hade alla rätt på musik provet .  39/39 ;) hehe , men nu sitter jag hemma och lysnar på mikrofånkåt, eller den började .... NU! HAHA :D ska nog snart gå och ta en TREO ... heh , men sen  venne jag vad jag ska göra... har ju bara engelskan att plugga på och det är så tråkigt! heheh. men cissi sa att om den smartaste och bästa i klassen pluggar 30 min varje dag är det minimum ! höhö , jag har bara pluggat 20 minuter allt som allt ... ojoj ! .  men det jag inte tycker om är att vi ska ha engelska prov sissta dagen i skolan :( kan man inte bara få vila sissta veckan ? o:
jaja, vill den plåga oss till sissta stund får dem vella göra det, ska nog kolla upp om det är lagligt att pressa barn....... hehehhehehhe :) hahahhahahha. hehehhe ,   jag måste ju köpa en present till maja! men jag vet inte vad man kan köpa som väger högst 100 g och inte är örhängen,   nu tänker ni att halsband kan man ju köpa ... jag vet en det är det att jag alltid köper det till henne ...,. jaja , jag hittar på något ! :D
nu vill jag inte skriva mer ! tasck för mig :D
gammal bild ! :D

idag i skolan .... ♥

idag i skolan hade vi först idrott ,  på idrotten hade vi skridskor och jag & killarna spelade hockey som jag äger upp alla på!  (nej !)
men ojj ojj ojj !   skriver mer sen för nu ringde mamma och hon kommer och hämtar mej om 3 minuter o: hejhej !  <3

gud vilken lycka ! :-D ♥

gud vilken lyckad dag !  :-)
först var det en okey skoldag !  :) sen va jag camila, anna berg
, laura
hemma hos mej men cammi skulle hem klockan 3 för klockan 5 skulle hon på junedals luciatåg ;) så då stack jag laura, anna berg och julia magnusson och saga och skulle lämna jultidningarna .  Först öppnade INGEN !  sen öppna en och hon tog fram en 5hundrig och det som hon skulle köpa kostade bara 79 och hon trodde väl att jag hade flera hundra kronor på mej eller något ? o: så sa hon: kom tillbaka nån annan dag så har jag pengar !  okej ?  jag hänger lixom inte där varje dag ? o:
men jaja, den andra öppnade inte ;(  sen va vi ute med julia magnusson och saga , sen när vi skulle dra hem så drog saga och julia hem till julia .   efter 20 minuter kommer julia hem till mig och berättar att hon tappat som mobil :( stackars älskling var ju förtvivlad ! <3 så vi drog ut och började leta efter den .  efter 30 minuters letande förtsätter vi och plöttslingt kommer jag på en sak.  vi var mitt ute på en gräsplätt (fast det var ju snö där nu) och därfar hade ingen plogat just där .  så jag föreslår att vi ska ringa till hennes mobil så att den börjar lysa och fan vilken bra idé !!!
för direkt när jag ringer ser jag att det lyser undersnön att fyfan vilken lycka :D:D:D:D:D vi vart ju hur glada som hälst för jag menar vi hade ju letat hela hemstigen fram och tillbaka , ner för en annan backe och bort där där lukas johansson bor och upp på gröna gatan och så hittar vi den ! :) never give up!  :D!  känner att detta blev ett mycket långt inlägg men det blev ju det ända för idag .... ;) hehehhe .   jag tror att julias mamma blev sjuktlättat också !
och att den inte var vattenskadad !! :D den hade ju legat där i typ en 30 minuter ! :D sjukt grymt !  :D
nu får ni ha det och sova gått så ska jag öva på tyska glosorna ! åååh jag pallar inte ...
hehe men jag piskar mej sjhälv nu ! .:D  hahaha hejsvej !  :)<3

En till Julklapp ! ♥

Denna plattång från Ga.Ma ska jag (trligtvis) få i Julklapp. Tror att jag och mamma beställer den på tisdag när jag kommer till henne !  hehe :D min andra tappade jag ju i golvet men märkte inte att den var sönder förens jag slitit bort 100 hårstrån :s JAJA. Jag ska köpa den här! Jag köper

Ga.Ma CP1 Ceramic. För alla säger att den är bäst ;) hehe.

Men nu ska jag ta och äta något för jag är skeeeta hungrig .  ;) hehe. asså jag längtar till 1000000 efter julafton så jag kan få mina nya kläder hahaha, nej men jag älskar julen och seriöst jag lyssnade på julmusik i juni för jag längtade redan då ;) hehehhehehe .    Men som sagt !    Kommer kanske nån bild på nån premie jag fick från 5förlag ;)
ha det så hörs vi imon ? :D SEE UUU !  :D ! ! ! ! ! ! ♥♥♥♥

Vinst mot Anderstorp! ♥

Hej !   Kom nyss hem från mamma och handbollen ! Vi vann mot Anderstorp med 17-7 :-D kul!
Jag gjorde 5 mål.
Ida gjorde 7 mål.
Alicia gjorde 1.
Alva gjorde 2? eller 1
Andrea gjorde 1.
Jammy gjorde 1.
:-D det var skönt att vinna mot den efter förlusten förra veckan då de vann med 14-12 :-( hehe men det var dm och vi leder iallafall serien ! :D
Nu har jag inget mer att skriva en att morfars "tjej" tod ca 100000 kort på oss :s hehhe men hadet så hörs vi ! :D
och juste !   jultidningarna har kommit så alla som köpt av mig, jag kommer med den idag tror jag ;)
själv fick jag högtalare till datan ,   mp3,  3 filmer,  julstjärna och 600 kr :)   gött att käna egna pengar ! :D

Laura , din apa ♥

Jadu Laura ! jag hade tänkt att skriva ett par rader tilldej !
Vi träffades på förskoleklass och förälskade oss i varandra direkt ! (som vänner haha) vi va ca 3 dar i veckan, och det var ju väldigt mycket då;)typ och vi hade våran alldeles egna detektiv byrå! ojj? avslöjade jag för mkt nu? okej nej det gorde jag inte ;) det började vi med efter vi sätt "LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ" som julkalender ;) HAHAH , sen kom Laura J in och bah vafan ? o:   men sen lämna hon :D (Y) ! men sen glömde vi bort den ! HAHA  nej men jag tror inegn bryr sig ? haha
nemen sen i trean sa du att din mamma hade sagt att du skulle va med massa andra och inte bara mig och då sa du det till mej och du började dissa mej. jag blev super ledsen och gav dej 3 sjanser att bli min bästis igen men du sumpa dem ;) hehe , men sen i 5:an börja vi va igen  och nu är vi typ 1 gång veckan ? :D Nu är du min bästa vän igen men förlåt Laura (jag tappade bort bästa vänner halsbandet i 3:an:( )
Här är Lauras goa blogg ! :D läs och följ för hon har lärt sig hur man gör as snygga texter och bilder :D<3
bilden är sen februari om ni undrar :s !!!!!!!!!!!!!
söta LILLA laura !

Julklappar ! ♥

Idag var jag och mamma iväg ner på stan och A6 och köpte Julklappar till mig, syster och bror :-)
De saker på bilden är te mig ;-)  hehe , jag var ju med ;-) nej men det är typ hälften :)
annars fick jag knä skydd till handbollen , (den är en julklapp men får ju använda den innan jul)
Innan stan var jag och Julia och åkte skrillor, eller rätare sagt jag gjorde det för Julia pallade inte ? ;-) heheh. Sen drog vi hem te henne och fikade och hon drog mej i håret typ 24/7 :s men jag fick F'N inte dra henne ? o:
egoist :-(
HAHA , nej men nu ska jag nog lyssna på min töntiga syrra när hon läser ;) hehehe ! :D

tråkigt det är...

att få sådanna kommenter jag får av dej ! fan lägg av ! o:o:o:o:
HAR DU INGET BÄTTRE FÖR DEJ !?O:




Idag var det skola som vanligt ;) På idrotten hade vi typ lite valfritt eller vad man säger ?;) man kunde välja mellan fotboll, innebandy, trampet;) ingen ville spela bandy så vi körde fotboll på helplan ! .  i tisdags spelade vi fair play cup men förlorade mot 6c !---- sen skulle vi spelat mot 6a i onsdags men pga dålig panering så kunde vi inte för planen var upptagen !!! .. nu har isen öppnat på skolan så kanske ska jag åka imon på skolgåden ! :D imon ska också jag och mamma ner på stan och köpa julklappar och ben skydd till handbollen ,  jag har ju fått sår och ätt på knäna ;) hehehheh
okej det var inte skojigt .   nej men vad ***ska jag skriva ? o: tips ? kommer fortfarande inte skriva speciellt mycket på bloggen men ungefär 4 ggr vecka ! Försökte ladda ner nya messenger på datan men det sepade så...
Nu ska jag lyssna musik och, nej va*** vet jag? sen ikväll blire IDOL final och CIRKUS MÖLLER ! :D
herrå ! :D

Okej.. jag bloggar vella lite då ;) ♥

sitter hemma hos mej med Julia Magnusson , ytterst trevligt :D HAHAHAHAH !
men snart ska vi iväg till IH och kolla på Frida som typ har gymnastik uppvisning ;) hehe.
undrar och de är duktiga :D hehe. kanske, kanske bloggar jag när jag kommer hem men julia har raderat hennes blogg :*( men jaja livet går vidare ;) hehe, men har ni hört att dessie har tatt bort sin blogg ? o: :'( faaan va tråkigt jag som följde den varje dag , den var mitt liv ... men jaja livet går vidare :)
Detta inlägg var 0% allvar ;) hehe . men ni kan ju iallafall kolla om desiree raderat sin blogg ? ;D hehehehe

inte bloggat ... ♥

jag vet att jag inte har bloggat på typ en vecka men jag tycker alvarligt inte att det är lika roligt längre och vet ej om jag kommer blogga på ett tag men det kanske kommer några inlägg i vceckan när jag pallar ;)  bara så att ni inte blir allt för irriterade ;)
ha det bra !

hej alla :-D ♥

vad gör ni idag ? själv ska jag snart åka till handbollen i ljungarum :) nu snöar det igen :D hehe. men nu sitter jag bakom min lilla bajskorv :D jag vet att jag har ett alvarligt fel när det gäller humor men hällre det en att skratta åt annan skit ? :D HAHAHHAH skit :D haha nej men nu ska jag vell inte äckla mig mer här så ha det gått :)

sitter hemma hos camila ! :D ♥

nu sitter jag hemma hos camila och bloggar om ingenting mer en att vi har ätit kladdkake smet :D mycket gott ! :D u kommer mamma och hemtar mig om a 10 min ;) ehehe för jag ska typ inte vara ute tycker inte hon :) imon är det handboll :D så här sitter jag på vattentubsgatan och bajsar eller jag gjorde det innan HAHAHAHAH !  :D

Sitter i skolan och gör läxor ;) haha ♥

Känner lite att jag bara bloggar från skolan ;) hehe :D
Men kanske bloggar när jag kommer hem igen hehe :) GÖR EN SVENSKA LÄXA MED MY JOHANSSON :)
heheheh hon hade en blogg men hon tog bort den ;) hon kanske ska göra en ny ;)<3
hon vill ha förslag på namn till denså kommentera fina namn ni tycker :)<3
det kommer hon att gilla ! :D Visste ni att det finns trädkängurur ! ? :D HAHAHAH :D säkert skit snygga :)


RSS 2.0