vi vann mot mammorna ;) ♥

oväntat?
neej. vi vann med 20-5 så daah ;D
imorgon åker jag & co till katrineholm, det ligger ca 2 h här ifrån så japp. :D kommer kanske inte blogga så mycket men jag lånar antagligen en Iphone :)
ses o hörs senare om jag inte lägger mig tidigt eller, jag vet ! Jag drar ner och kollar på teve i pappas rum :D hahhahahhahaha :) sååååå skönt att vi inte har någon läxa tills imorgon :)

handboll handboll osv :D ♥

vad gör ni själva?
ska snart till handbollen :)
vi ska ha match motta mammorna ! :D:D:D hehehehhehehe ;) vi kommer sååå lätt vinna över dem! :D
Skolan idag var heeeeelt okey! :D
Först hade vi något som kallas tyska
efter det läste våran lärare högt för oss (a)
eller nej, det gjorde hon inte, vi skulle skriva om en bok hon hade läst om ;)
lite skillnad ju! :D
efter det hade vi engelska prov, gick helt okey det också...
efter ett visst prov hade vi en annan lektion vid namn rörelse, jag kollade mest på när killarna lekte coola och hoppade upp på en trä trall med go board´s :D hehehehehehehhe
sen vart det historia tror jag, inte så lätt att minnas allt :D
mat
tyst läsning/bibliotek
Musik
och nu sitter jag här hemma :D
ska som sagt snart iväg på handboll, men ja:)
pappa har vart hemma med frida idag också, ;)
ska fixa lite mat till MEJ snart :D:D:D:D:D:D:D:D:D
men asså jag kommer nog skriva snart igen, syns (Y)


LALA GÄSTBLOGGAR. :D(L)

HALLÅ SNYGGINGAR! gissa vem det är som gästblogga, jo, kanske bäst att säga, det är emmy, jag är annas klasskompis, och vi är nära kompisar, hon kan va jobbig ibland, hihi, men så underbar, men iallafall, jag älskar dig anna. idag har jag inte gjort så mycket, mest pluggat inför engelska provet som är tills imorgon, träffade på my, hon mår sådär, skulle hämta en sak, så underbar är hon, men hon kommer imorgon, bäst! :) 
men nu orkar jag inte skriva mer här, klicka här för att komma till min blogg, ha det bäst PUSS♥

fin bild! (a)

kommentera? :)(L)

hej alla kåtbockar ♥

VAD HÄNDER?
Kom nyss hem för Julia skulle sova osv pga att hon kände sig sjuk... Imorgon är det match mot föräldrarna i handbollen :) hehehe :D ska bli roligt ;) sen på fredag åker vi till katrineholm på cupen

hemma hos julia pruttis :*

Vad gör ni själva? :D(L)
sitter hemma hos julia medans hon pratar med nån tråkig ute;)
ska snart hem kanske, vi har prov imon i engelska :)
jag tror att det kommer gå okey meen vet aldrig vad det kommer för svåra frågor ;)(L)
hejdå så höres vi nån gång i livet :D

Vi förlorade ... 7-12 till vetlanda

inget mer att skriva om det. Jag gjorde 1mål trotts att jag inte skulle vara med men jag fick springa in och göra en straff till mål :D hehe. Men sen spelade jag sissta 10 sekunderna och gjorde det till en fullständig piiina :D heheheehhehehe :D men ses för palla skriva mer om det ;)
ses ! :D

hej med julia ♥

vad gör ni? :D:D
är med julia men hon ska gå hem nu och jag ska ner till idrottshuset och kolla på när vårat lag spelar match mot vetlanda men jag kan ju inte vara med men ska kolla i allafall. hörs efter matchen när vi har vunnit :D(L)
arkivbild :D

När jag plockar fram min konstnärliga sida ♥

till en speciell persen... :ssss      'hej jag säger att jag är förkyld för att ingen ska fatta hur äcklig jag är i verkligheten'
hej, jag har jobbat för slaveri i 100 år & inte duschat på 200'

Camila Gästbloggar

Tjena Fellas. Sitter och slappar vid datorn, jag typ whainar på mina föräldrar. För en grej... men nu har allt packat och klart tills jag åker nästa torsdag till stockholm. Riktigt skönt, men alla ville typ ha autograf från eric, så fan vad pinsamt att säga jag ba, ehehe, hej eric. Kan du signera 8 autografer. Han ba, hörni, ska ni köra hem mig snart. Okej ne jag skojjar, men jag ska göra mitt bästa. Men han kan säkert det och ska försöka att inte glömma att säga det. Men jag saknar anna som in i helvete. Hon var sjuk typ hela veckan, och det var inte roligt ska jag säga er. & nu ville jag va med henne och hon är sjuk. & då får jag redigt sjuk damp. Men klicka ---> (här) för att komma till min blogg. Eller oxå på bilden. Pussssssssssssssssssss, & anna får kryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

bilder till bloggar och till bloggen ♥

emmysvenssons.blogg.se
jujuliah.blogg.se
sammiephotography.blogg.se
alvahvit.blogg.se
apungenfrida.blogg.se
lauraflyckts.blogg.se
denna får stå för fiiiiiiiiiiiiia.blogg.se
ha det gött alla ! :D

anna är i thailand & jag är sjuk

hejhej alla skitungar. Jag är fortfarande sjuk men jag hoppas jag kan till skolan på måndag
nu ska jag kolla lite bloggar osv, vi ses!
pusspuss

anna älskling ' :*

hej alla annas läsare, jag gästbloggar för jag har inte så mycket att göra.om ni vill veta vem jag är så kolla min blogg. då får ni reda på vem jag är (y) klicka HÄR! för att komma till min blogg.  men anna vet inte om det.. hoppas det går bra anna? :)(L) iaf, jag vet inte om anna är frisk eller om hon fortfarande är sjuk, ifl du är sjuk så krya :* jag är inte i skolan för ja är sjuk. men ja.. finns kanske inte så mycket att skriva just nu, ja har precis ätit :s  ska snart sova tror jag. btw, anna har ju jätte fin blogg ! älskar dig anna, du är äkta hela du. anna vi har känt varann jätte länge. från nollan till sexan. i nollan & uppot vet inte till när så var du och laura bästisar. jag vet inte om ni är det nu? men iaf, jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket.. men anna ska hänga med mig t spanien i sommar & det kommer äga grymt mycket. eller ja om du nu ska hänga med då? men det ska du nog, right? vi har många många minnen både bra och inte så bra.. som tex när du hängde med mig till båstad men jag var sjuk så du va med mig syster & hennes kompis hela tin. & ja låg i sängen, kräktes osv. & så skulle vi skicka ett kort till klassen. du skrev från anna och.. jag skulle skriva mitt namn efter annas men jag orkade inte. & andra minnen är när ja hängde med dig till fingal.. vi har alltid roligt, okej kanske inte varje gång vi är? :s men nästan iaf. kommer inte på någon gång som inte vart rolig. men jajajaja nu ska ja sova ha det bäst hejdå

Nåt hemskt har hänt? ♥

vet inte riktigt hur det är men det har hänt nåt hänt med bryggan. Ni minns alla fina bilder jag har därifrån. Så ser det då säkerligen inte ut där nu. Mamma och frida åkte ut till fingalstorp för att kolla hur det ser ut. Is har tryckts upp mot allt som finns.
Sen lite positivt. Jag har fått ett nytt löparställ osv.. ;)
kanske att det kommer bilder på det när jag orkar dra mig upp...
på återséende-.

sjuk som fan - ♥

I måndags började jag känna mig risig. Trodde väl då att jag bara var lite trött. Men så var det ju inte för jag blev bara sjukare och sjukare. igår var jag helt utslagen hela dagen och kunde inte mer än att gråta. Jag ville inget hällre en att vara frisk. Det fina vädret ute lockade så. Inatt har jag inte sovit en minut. Det sissta jag gjorde igår var att kolla på "veckans brott". Det skulle jag väl kanske inte gjort för det ändå jag gjorde inatt var att tro att jag var mördaren och att jag satt i fängelse med alla andra kriminella. Jag hade feberyra hela natten och den lilla stunden (okej jag sov 10 min) jag sov drömde jag att det var 2 grannar som bråkade om köttferssås och spagetti och det var en väääldigt hemsk dröm. Idag har jag trotts nattens dåliga sömn har jag lyckats piggna till lite. Vi får se om jag möjligen kommer till skolan på freddag. Imorgon är det i vilket fall som hälst studiedag.
Någon mer som är sjuk?

reklamerar

http://emmysvenssons.blogg.se/
http://jujuliah.blogg.se/
http://aadaaa.bogg.se/
http://fiiiiiiiiiiiiia.blogg.se/
http://sagasetzerdorji.blogg.se/
http://eellinnors.blogg.se/

Kommentera och bli reklamerad ! ♥

Ja, du läste rätt.

Hemma igen från bästate camila ♥

Men nu är jag skeeeeta trött. Ska duscha också innan jag går och lägger mig-.-
Imorgon är det en kortkort dag i skolan men sen efter det blir det löpning och sen handboll(y)
Hoppas inte vi ska springa allt för långt...
På måndagar i skolan har vi:
Svenska
Rast
Slöjd
Lunch
Matte
Olika.
Hahahahahaha :D
Skriver kanskekanske när jag vaknar imorgon om jag pallar gå upp så tidigt men jag ska försöka.
Hejdå! :D

shena fellas

Camila here. Yes she is. Vi typ lyssnar lucas frölids favorit låt. hej lucas, ifall du läser. ;-) Ne men nu så väntar vi på solsidan, haha nej men vi tittar runt på nätet, lxm. Typ, assoooww. Haha nej n u har jag fått damp utbrott,... igen. Hm, depretions tid snart. igen. HAHA NEJ MEN RYYYCK HAR JAG! Anna kom typ vid halv sex för att jag deppade så mycket, så hon var så snäll och gjorde mig sällskap. Yes she did (y) Men nu ska man vene, kolla på bilder vi tog. Puss på alla!
I look like this


Sitter hemma hos camila och bloggar (hjärta)

hahahhaha, hon kunde inte göra sånt hjärta jag alltid gör efter rubriken,.,, Kom hit för kanske en timma sen och snart är det ju dags för soooolsiiidan! :D göööötttt :D :D    
Men pallar inte skriva mer nu , seeeesss " :D


emmy var här-men har nu dratt igen ♥



jag ser seriöst talat ut som ett troll medans emmy ser ut som, och är en ängel! :D♥


Emmy kom strax efter att jag kommit hem från a6. Vi tog lite bilder som ni ser :D
Men nu skulle hon vidare till sin morfar. Jag sitter nu här hemma och har tråkigt. Kanske går ut sen. Ska ringa Julia och se vad hon har för sig också. Kanske att hon kan va? :D Seriöst talat behöver jag mer kommentarer för att vilja försätta blogga. Börjar bli lite tråkigt att bara sitta här och skriva utan att få ett gensvar. ses senare!

skorna mina, det blev inte vita ♥

det blev bruna:D dem är lika fina och håller sej bruna :D HAHAHHA  :D de vita blir såsmåningom bruna iallafall ! :D

Godmorgon alla töntar & coolingar ♥

Vad tycker ni om headern? :)
Ska jag behålla den eller låta camila fixa en ny? :D
Jag vaknade klockan 7 men pallade inte gå upp så jag somnade om och vaknade igen vid flera olika tillfällen tills jag nu gick upp vid 10 ;)  Ska snart iväg men passar på att slänga in jäkla massa bilder från juni tills nu.

inte för att man ser alla bilderna så speciellt bra men jaja :D

duschen väntar ♥

Ska snart hoppa in i duschen men tror facktiskt att jag tar mig lite mat innan dess. Imorgon kanske jag ska vara med Emmy Svensson om hon vill det. Och mitt i allt ska jag upp till a6 och köpa lite smått och gått. Ni får ha det bra så ska jag gå och lägga mig senast 23.00 ;)
Hejdå! :D <3333 seeees (L) :D hehehehe jag har roligt och skriver utan att kolla på tengenterna ! :D
sååååå töntigt! :D

klart att vi vann.. ♥

Vi vann med 15-13 och Jocke hade glömt min tröja hemma så fidde fick åka i till centrum och köpa en vit jäkel. Mitt hår fastnade i den påsatta tejpen och halva mitt hår satt fast i tejpen efter matchen.. Ajj. Jag gjorde 3 mål. Ida gjorde ett par och Alva ett par hon också. Becca lyckades knyckla in ett mål och det gjorde lika så Ellen och Alicia. Lovisa gjorde ett bra jobb i målet.

Det blir inget med a6 idag för det visade sig att mamma var tvungen att stanna kvar i malmö idag också. (Hon är där på ett lärarmöte). Men nu pallar jag inte skriva mer så hejdå! :D

Klicka på f5 för att se min nya header.

MIN LÄPP? ♥

Vafan har hääääänt?
den har svullnat upp till ett berg :(
det känns förjävligt och det SER förjävligt ut också!
stttackars meeeeeeeej ! o:                PINSAMT ! o:

fint ! :D ♥

Vill haaa tröjan ! :D

imorgon... ♥

Imorgon har vi match mot växjö klockan 13 i ncc arena, växjö. Ska bli kul att möta dem men det är ganska långt till växjö.. När kommer hem därifrån och har vunnit den matchen ska jag och mamma köpa mina efterlängtade converse. :D Sen blire chill. Fan för den snön som kom idag/inatt. Jag kände fan att våren var på väg... Men den känslan har ju försvunnit nu om man säger så... Nu har jag det vanliga och riktiga internet på min dator. innan lånade vi ju hhyresgästernas internet till våra datorer. Nu ska jag skriva ut lite bilder som jag ska byta ut mot mina gamla jag har haft i mina ramar. Kanske att jag skickar med en bild på hur det blev efter det ! :D
ha det så länge ! :D

nej, det vart ingen drama... ♥

när jag kom dit sa dem att dem att det visst inte skulle vara nåt för att deras turné inte vart slut ännu.
Lite söta bilder



Bilderna från förra helgen när jag, lisa, amanda, agnes, anton o jeppe inte gjorde annat än att äta godis i uddevalla.


bildeeer ♥

ett skål för bloggen eller vad säger ni? :D

snart blire drama, tror jaa... ♥

jag är inte 100% säker på att det var drama idag men jag tror verkligen det! Berit(drama pedagogen) svarar nt på oså... Men jaja, nu sitter jag och äter och pappa kommer och kör ner mig vid kvart i så det blir för mig att skynda på lite... Hejdå! :D

vart på handbollen nu :D ♥

en bild på 4 av oss i laget :D hehehehhehe :D

Nej, det vill inte funka med usb'n... :( ♥

surt men nu kommer en eller ett par bilder från nyss. :D
pallar nt lägga in fler för internet är så seeegt ;)

det blev ingen bloggning igår pga... ♥

att jag ju var och åkte skidor i ulricehamn :)
jag var där med mamma, pappa, david och frida. Det är väldigt fint där men snön var ingen vidare att skryta med. Men det är ju så såhär års ... :) Annars var det mycket roligt där :D
Nog om det , jag hade inte med någon kamera dit mer en mobil men "minnet" var fullt, eller mobil fattar inte att jag har satt i ett minneskort så den har gått på mobil minne hela tiden så nu tog det stopp.
Idag i skolan hade vi sköjj :D hahahahha :D kanske inte ska gå in på detaljer :D skriver senare om det är någon som undrar annars tror jag de flesta vet vad jag menar :D HAHAHHAHA :D *FAN VILKET DAMPRYCK*
Annars var det ganska tråkigt för jag fick 8 fel av 36 på ett fucking pro D:
Sen är det handboll och jag missade handbollen i måndags pga att jag mådde jäkligt illa ! D:
HEJDÅ alla :D
kanske det kommer bilder sen, men som ni såg från förra inlägget var/är jag jäkligt arg på min bror som tagit sönder halva min dator inklusive högtalarna :(
får se vad som händer...

faaaaaan vad jag hatar david ! :'(:'(

jag har alltid hatat honom men nu hatar jag honom mer en någonsin ! :'(
GÅ OCH HÄNG DEJ DITT JÄVLA FUCKINF SVIN ASHEL ! 

hemma från allt ! ♥

Hemma från Uddevalla nu. Eller kom hem igår klockan 20 oså men pallade ju naturligt vis inte blogga då. Jag sov 1 h natten från lördagen så trött var ordet. För er som fortfarande inte fattat vad det var jag gjorde i Uddevalla så var jag där på Götalands Mästerskapen med ca 5 andra i Hovslätt. Kanske att det kommer med någon bild och jag lyckas få över bilderna vilket jag inte tror... Mer en att jag sov 1h så var det super roligt! Jag vann inget eller så men jag kom 7 av 30 stycken. Ida vann alla sina tre grenar och kolla noga i JP så ser ni intervjun som tidningen gjorde med henne. Lisa vann 60 m och Amanda vann höjdhopp. Glömde säga att jag stötte kula. Agnes vann inget men hon presterade ändå super bra enligt mej! :D Jesper och Anton sa att de hängde med för ett "förfina" tävlingen... Hmmm??? Vi lekte med några skåningar som skulle bli stuntmen osv... :D På vägen hem till Jönköping gick jag Jesper och Anton på nerverna! :D Super roligt! :D Men det tyckte inte dem?
Tyvärr det kommer inga bilder idag men det kommer det imon när jag kan lägga över dem på min dator! :D


hemma från skolan & kräksjuka småungar

Idag hade vi nån jälla 5kamp i skolan för denna veckan har vi tema GEMENSKAP. Jag & bella höll i en gren haha. Det var typ att man skulle hämta vatten och skicka vidare... Jaja, Grupp 3 vann våran gren i allafall ;) hehe :D
Men nu sitter jag hemma o latar mig innan handbollen, Jäkla tur att det inte är ute fys idag pga av vädret haha :D Jäkta fint väder :O
Men snart äre sommar typ om 3 månader i allafall... :D
Eller om 4 månader eller så ;) hehe :D      asså jag gillar min dator mer en mammas haha, mammas är seeeg ;) men är man hos mamma och hon aldrig pallar fixa internet på min :)
hej då o ha det bra.

Min gamla mobil när den var ny, eller när jag var förtvivlad för att jag tappat(eller jag kastade in den i en hissdörr) den och det kommit super ynka små repor på den och nu är den helt f**k trash! o: HAHAHAH ! :D

Dag 9-Min tro

Vaddå min tro?

JULIA HAR KOMMIT ♥

j
app ! :D
vi ska typ plugga. ;D

bilder på allt o alla, nej ♥

det va alla bilderna ! Längtar till sommarn ! :D

Dag 8-ett ögonblick

ett ögonblick i mitt liv va när jag föddes. :)

Soft hemma-ensam. ♥

Lite tråkigt att inte ha Julia här.. Eller Anna, men anna dissade mig för stan :( Julia dissa för läxor, emmy för läxor o my för emmy :(
Men vi fick sluta 1 h tidigare idag pga läraren va hemma typ... ;) skönt ! :D  sitter hemma nu och lyssnar på tråkiga låtar typ :D KUL ASSÅ! Sen ska jag göra läxor men jag glömde papperna i skolan -.- trök på mig !
Imin äre handboll ! :D
hejdå alla, och skriv era bloggar för det är super kul att läsa dem ! :D
glöm inte det ! :D

Hemma hos mamma ! :D ♥

Hej igen ! :D
Ska snart äta, haha, jag bloggade innan jag åt... ;),  Imon ska jag nog va med Anna berg ! :D. skolan idag var lång. Först hade vi idrott, mål arbete, svenska, EN LEK TYP?, mat, matte, språk, sen klockan 3 slutade vi... Sen var jag med Julia som ni redan vet :D Vi kollade på konstiga filmer på mig och vissa andra ;D haha, inte konstigt att man är känd när man är med på hälften av alla youtube klipp..
Jag kan tyvärr inte lägga in filmer på min blogg men jag kan länka dem :D
http://www.youtube.com/watch?v=O6tUNePJ0vw
http://www.youtube.com/watch?v=085FR7KOPjI&feature=related hahahaha denna är ju för rolig!
http://www.youtube.com/watch?v=KaEukDO6mQk&feature=related
ha de gött nu asså ! :D


hej alla andra konstiga! ;) ♥

japp...
oopps, nu kommer mamma och ska hämta mig från pappa, så kanske skriver lite hos mamma sen (när jag ätit, är ganska hungrig) ehhe :D
men ses !
hejhej. ja !

hej, med julia :) ♥

hej alla ! sitter hemma med julia, :)   men vad gör ni?
asså svara eller kommentera annars börjar jag fan gråta ! :) hehe, eller julia gör det ! :D
hehehe :D
bilden togs för ca 2 år sen :)

stackars julia då ! :-( ♥

håppas att hon kom in sen...
NU har jag vart och tränat, sen efter duscha jag och blev klar sisst av alla som vanligt... :( jaja, de var snälla och väntade på mig. Men de stressade mig så jag kunde ju inte slappna av om man säger så...
Ska snart göra matten till imon, men det är så tråkigt... Eller ah, jag gör det nu så att det blir gjort ;)
Ha det gött för det ska jag och jag ska fråga julia hur det gick mig bloggen... :)
Lägg en kommentar om ni hinner! Annars lägger jag ner bloggen !.
bara för att det är kul att hoppa ner i gropar :D

jag får damp :@

hej gissa vem det är som skriver? inte anna iallafall.
hon vet inte att jag skriver här nu, men det är så här att jag kan inte logga in på mig blogg :/ lösenordet funkar inte.
jag bytte innan & ja kommer ihåg exakt vilket det va.. sen bytte ja igen & samma sak. ja kommer ihåg.
sen skulle ja återställa lösnet, men va händer? inget -.- det funkar inte att logga in. ja får fan damp på riktigt.
& när ja har damp bryter ja sönder pennor, oh coolt? (not). så det ligger ganska många pennor runt om mig nu.
som är i tvådelar.. hahaha ! men shiiiit ja får panik, ja kan inte logga in :(
ja ska prova att stänga av & på datan.. inte för att det kanske kommer funka .. :/ men aja ses.
pusshej / julia (a)

julia körde ner mig till botten.

jjaja, kolla inte hennes blogg ;)

hej, med julia :) ♥

hej alla!
vad gör ni ? :D
sitter hemma med julia :)
har ni kollat hennes blogg eller?
klicka på inlägget för att komma till hennes blogg !  :-)
åååh fan nu gjorde jag en sån igen :-( men åhh, igen !
jaja, nu ska jag sätta på en annan låt för julia ber om det :
ha det gött, sen är det handboll :D

snart solsidan ! :D ♥

jepp!
LALALALALALALALA LALALALA LALALALALA
hahaha :)
asssså det är så grymt bäst bara ! :)
inte alls många program som har 2 500 000 tittare ? ;)
antar att alla ni också ska kolla på det?

vi vann ♥

japp, en vacker (not) bild på mig ;)
hehe, vi vann med 26-20 . gött.
emmy, my, camila, isabella, julia, adam, harry kom o kolla på oss, jag skelade dock inte alls bra, men dem satte in mig i målet :ssss      (ett misstag)
haha,kolla camilas blogg och se mitt vackra inlägg!

idag gäller det ! ♥

idag tar vi hallby, tjejer ! :-)
önska oss lycka till!

& lite nytt från igår... ♥

Cardigan: Denna fast gul                                              Linne: Detta fast lite mer rosa ;-)

Dag 7-min bästa vän

Jag har många, Maja sandell (kolla blogg namn hehe)
JULIA MAGNUSSON♥♥ o nårra fler ;-)
maja har jag tyvärr inte träffat på 2 år, hon bor i vetlanda nu, jag har hört att hon var här förra helgen, känns lite eftersom att hon inte sa till mig...
så av den anledningen skriver jag om julia ♥
julia heter hon & går i min klass, har gjort från förskolan. Håppasd att jag kommer göra på junedal också !
hon är naturligt vis helt otroligt underbar! hon ställer verkligen alltid upp ! mer en någon annan av mina vänner !
åh, vad jag älskar !
hon har typ inte gjort nåt dumt mot mig på 100000 år! Hon är 155 cm lång typ & älskar kläder & hennes data (like me) haha. Vi är ju ganska lika i sättet ! nej , kanske inte,... hehe :D hehe:D
hon gillar typ inte facebook ... (men hon har ju det) hon har mörk blont hår, blå ögon, 36 i skostorlek, haha :D
hon är HELT F*CKING PERFEKT!


RSS 2.0