Finner ingen bra rubrik?
I alla fall. Nu sitter jag i mitt rum. Mamma och Britt är i och lyssnar på när fridas kör sjunger typ. Dem kommer och hämtar mig klockan 13 typ och då åker vi till fingal igen. Men hare bra så ska jag kolla lite saker nu. Ses.

sandmask


dra mig baklänges

Hej! Nu är jag hemma ifrån västkusten. Vi åkte klockan 18.00 måndag kväll och kom fram lite efter 22.
Dagen efter var det sol och det var det de kommande två dagarna också. Så nu har vi badat i havet och sätt över 1000 krabbor och sandmaskar.
Igår kväll åkte vi till hunnebo och fikade. Klockan 1.30 inatt var vi hemma.
bilder kommer kanske senare i veckan.

till sisst det bästa som hon vet, en uggla tonar ut...

Hej hopp:D Min packning är grymt stor typ? Nej haha. Jag packar allt jag ska ta med mig i en nalle puh västa 10 gånger 20 kanske. Stor ju? Nej. Nu ska jag kolla om det finns några nya snygga kläder på gina x) Ses men kanske först om 4 dagar.

Idag-packa

Hej alla söta snälla underbara. Idag ska jag, mamma, david och frida till Strömstad. Där ska vi vara i tre dagar, kommer hem torsdag kväll. På torsdag ska vi till hunnebostrand också. Hälsa på mammas kompisar i deras nya sommarstuga typ. Men i strömstad hur vi en stuga då. Det blir bad och hoppas på sol så det blir gött. Jag vet inte riktigt än om jag ska ta med datorn. Men det märker ni om det blir nån bloggning :)

pappas data

hej! jag lämnade min packing hos julia innan och där i låg också min datpr ju. Pappas data känns så konstig... I alla fall, klockan 14 gick jag hem och skulle bara duscha men ah, jag blev kvar här hemma. Nu sitter jag bara här. Pappa och jag ska snart bada, läntar efter att få dyka igenom ringen hahahahahhaha :D Roligt varre.

morsning korsning!

hej alla :D har sovit sjukt gott inatt! Vaknade för typ en halvtimma sen och ligger kvar i sängen. Vi ska snart äta hoppas jag. Är typ ganska hungrig :)

-

DET FANNS INTE NÅGRA BRA BILDER.

hos Julia-

ska även sova här inatt. bilderna jag lovade kommer i ett kommande inlägg, eller lyckades inte fånga det coola på bild ;)
men det kommer snart :)

God förmiddag!

Om solen håller i sig går jag snart ut och badar :) Hoppas att frida vill bada också, min kompis kom på en askul sak man kan göra hehe. Kanske kommer bilder på det sen! Fyfan va roligt det är. Sen klockan 15 ska jag va med Julia så då blir det dålig upd som ni märkt att det redan är. Men det är sommarlov som alla andra skriver? :)

bomber och granater i oslo.

Antar att alla redan hört om bombningen i Oslo? Ja verkligen fruktansvärt! Herre jävlar rent ut sagt.
Jag har inte mycket att säga för tillfället men vi har haft det mycket trevligt. Nu ska jag vara social men min familj typ? :) Imorgon ska jag träffa Julia, som man har saknat henne nu! Shena, typ 3 veckor sen vi träffades ju? Inte roligt. Ses och hörs pussar och kramar!

släktingar på G

Godmorgon! Klockan 13 kommer släktingar från farfar´s sida. Vi ska typ äta smörgåstårta och sånt hehe. Pappa köper alltid det när det kommer gäster typ? Lat kanske?
men vad gör det, smörgåstårta är ju ändå sjukt gott *)
Nu ska jag dammsuga rummet. Inatt sov jag i fridas rum för det var en långben som attakerade mig hela tiden. Nu vet ni! :D

Västkusten på måndag.

Nu ska jag snart sova. Gud, jag lyssnade på världens värsta busringning nyss och det vart en *** som ringde till jag vet inte om det var till pojkens mamma eller vem det va och sa att deras lagbuss hade krachat och att deras son hade dött eller vad det var. Fan va elakt :'(
I alla fall. På måndag ska jag, mamma, david och frida på västkusten. Närmare bestämt strömstad. På torsdag sen ska vi till hunnebostrand. Blir dålig upd då men jag tror jag tar med datorn. Ses och hörs! Godnatt!

Hallå världen!

Hej alla snälla söta underbara ungar! Nu har mina lekkamrater gått hem till sitt och jag sitter ensam kvar i mitt rum. Idag på intersport blev det en del. En tröja, bikiniset, 2 shorts. Kanske något mer, minns inte. Efter a6 stack jag hem och bytte om till badkläder och sen badade vi. Efter det stack vi till Laura och sen hem till mig. Efter att ha kollat på "farsan" var de båda tvugna att gå hem och nana. Nu ska jag... Inte vet jag och sen sova. Hejdå!

Snart intersport.

Idag har intersports stora rea börjat så jag David och mamma åker upp och kollar om det finns något. Sen i eftermiddag ska jag träffa Elin och Laura. Blir skojsigt. Nu ska jag ringa och fråga mamma när vi ska åka så jag vet hur mycket jag hinner med innan.
en liten dagens på den också.

Mysigt

Inte för att jag vill tänka på hösten men mysiga höstkläder, det funkar:)
249:-

men kul

TORSDAG 21 JULI

Solens upp och nedgång Upp kl. 04:35 Ner kl. 21:42
TidVäderVind (byvind)TryckNederbördLuftfuktighet
00.00 Molnigt 15° N 3 (5) m/s 1008 hPa 0.0  mm/h 82 %
01.00 Molnigt 14° N 3 (6) m/s 1007 hPa 0.0  mm/h 83 %
02.00 Molnigt 14° N 3 (6) m/s 1007 hPa 0.0  mm/h 82 %
03.00 Molnigt 14° N 3 (6) m/s 1007 hPa 0.0  mm/h 81 %
04.00 Molnigt 14° N 3 (6) m/s 1007 hPa 0.0  mm/h 78 %
05.00 Molnigt 14° N 4 (7) m/s 1006 hPa 0.0  mm/h 76 %
06.00 Regn 14° N 4 (8) m/s 1006 hPa 0.1  mm/h 73 %
07.00 Regn 15° N 4 (8) m/s 1006 hPa 0.5  mm/h 75 %
08.00 Regn 15° N 4 (8) m/s 1006 hPa 0.6  mm/h 85 %
09.00 Regn 16° N 4 (9) m/s 1006 hPa 0.3  mm/h 91 %
10.00 Regn 16° N 5 (10) m/s 1006 hPa 0.3  mm/h 91 %
11.00 Regn 17° N 6 (12) m/s 1005 hPa 0.3  mm/h 86 %

hemma på das humleväga igen ;)

Nu vart det allt längesedan men oj så skoj jag har haft!
Måndag
Hela dan gick alla med spänning och väntade på att Sofia, Adam och familjen skulle anlända hem igen från alicante och spanien. Klockan 21.57 stannade bilen utanför deras hus och två familjer och en mormor tog en fika hemma hos dem, vi hade ordnat en liten överraskning åt dem typ.
Tisdag
Detta var allt en rolig dag! Klockan 08.30 rullade pappas bil iväg mot hästholmen vid omberg och våran resa hade börjat. Halva släkten skulle idag ut på en liten tripp till Hjo och för att ta oss dit skulle vi ta in på båten "M/S Vadstena"  Fan va kul det var där! Sol hela dagen och sen åkte vi hem. Där shoppade jag även inredning till mitt rum. Inte alls mycke men oj va mycket fint det fanns i den affären!
Onsdag
Idag har det också vart en skojsig dag! Gick upp ganska tidigt och lekte med Elin. Hon den gulliga lilla tjejen har ju lärt sig att cykla och gissa om det inte var jag som lärde henne? Ganska nöjd om man säger så. Efter det var jag med Sofia och Adam och vi med morfar och ner till sjön och med båten och vittjade näten. Två fula äckliga lakar hade nätet lyckats fånga men morfar säger att det är bra för fångsten av kräfter sen. Så ja, inte så fjompigt.
Imorgon ska jag vara med Laura och Elin. Vi ska cykla och bada i hennes pool. Kommer kanske kanske kanske bilder från det sen.

Föööööör tråkig dag?

Hej! Idag har det varit en riktig tråk dag. När jag vaknade klockan 10 eller så (elin väckte mig) ville  hon leka. Jag sa att jag skulle komma till henne när jag ätit och sånt. Men jag dissade henne. Faaan va elak jag är! Men frida är med henne. Om de skulle saknat mig hade de ju kommit bort igen. Istället för att gå bort till de andra kollade jag på "Vi hade i alla fall tur med vädret-igen". Efter det sprang jag en runda vilket jag gjort varje dag denna veckan utan igår. Igår var vi nämnligen nere på bryggan hela kvällen och grillade och hade det mysigt. Elin ville leka och tyckte inte om när jag ville vila och vara social med dem vuxna hehe. Kan jag ju förstå. Inte gillade jag häller när de stora barnen ville göra annat när jag var 5 år som Elin är. Elin är som många vet min kusin och jag är helt klart hennes favorit hehe! Ni har ju sätt hur sjuuuuuuukt söt den ungen är och hur krit vit hy hon har hosthosthost!
elin förra sommaren...
gustav och ludwig förra sommaren! lika bleka alihopa eller vad säger ni? ja, dem är hel svennar....
och dem har inte varit på semester eller så heller ;)
jämnför mig med dem lixom? Jag är ju typ värsta liket....

hehe

emmy om 100 frågor:
smeknamn emmy? :)(L)
oopps. glömde byta :)§

Koja

Hej! Igår var jag, mamma, david, frida och britt-marie på kaffestugan på gränna berget. Alla tog vi en varsin supergod räkmacka. Efter det åkte vi in till gänna och handlade lite allt möjligt. Idag har jag, elin och alla andra vart och lekt i den nya kojan vi har byggt i ett par träd en bit bort! Roligt tycker jag! Elin sitter på golvet breve mig och leker med en brandbil typ? :)

svar på tal♥

julia. om 100 frågor:
fast du har juvart i spanien..
jag vet, eller vad menar du med det? spanien ligger i europa♥

100 frågor

1. Vad är klockan? 12.49
2. Vilka namn står i ditt pass? Anna Katarina Öster
3. Smeknamn? emmy.
5. Antal ljus på din senaste tårta? 13
6. Husdjur? Fiskar, eller trädgårdsdjur då kanske
7. Hårfärg? Brun
8. Ögonfärg? Blå
9. Favoritfärg? Gul
10. Tatuering(ar)? Never
13. Nuvarande bostad? Jönköping
14. Har du varit kär? kanske kanske inte
15. Har du varit i några andra världsdelar? Nej
16. Har du varit med om en bilkrasch? Nästan haha
17. Två eller fyra dörrar (på bilen)? 2 med 4 och 2 med 2
18. Kaffe eller glass? Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur? Kramdjur
20. Salladsdressing? Ja
21. Färg på strumporna? Svarta
22. Lyckotal? Inget
23. Favoritfilm? Har länge varit förortsungar
24. Favoritcitat ur en film? "Och jag har fått läsa mig att vara rädd om saker och ting"
25. Bästa semestern? Spanien
26. Favoritmat? Olofs mat
27. Bästa veckodagen? Fredag
28. Senaste låt du lyssnat på?
29. Tandkräm? olika
30. Favorit TV-program?
31. Favoritrestaurang?
32. Favoritblommor?
33. Tycker inte om? Hösten
34. Sport att titta på? Handboll
35. Snabbmatsrestaurang? Max
36. Senaste sjukhusvistelse? Söndags
37. Favoritdricka? cocacola
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum? Rosa vit silver
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet? Alla
40. Var är du om 10 år? Kanske död, annars vet jag inte
41. Vem fick du senast e-mail från? Alla jävla fb mail
42. Är du dömd för något brott? Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort? Köper inte på kredit
44. Vad gör du när du är uttråkad? Sover
45. Fras/ord du använder (för) ofta? Det kan ni ju säga? :)
46. Vän som bor längst från dig? Maja
47. Vad retar du dig på?när man inte gör mellanslag mellan & och ord. "äta&sova" fult.
48. Det bästa du vet? Bada, att va frisk
49. Läggdags? Skoldag-10 Lov-23-01
52. Vad är klockan? 12 59
53. Favorit Beatle?Vad är en beatle? Beatles låt eller?
54. Favoritlek? Vattenlekar med Frida
55. Favoritfilmmusik? Vafan, vafan är mitt band!
56. Skostorlek? 42, 42
57. Syskon? Frida(lillasyrra) David(storebror)
58. Favoritpålägg? Kaviar
59. Längd? 177 cm
60. Vilket är det roligaste ordet/orden du vet? Gustav när han säger "Syjunta också!"
61. Bästa bok du läst? Eldens vrede
62. Är du Internetberoende? Skulle klara mig utan så nej.
63. Favoritdjur? Katt
64. Gillar du snö? Jaaaaaaaa
65. Favoritglass? Peardream
66. När köpte du något åt dig själv sist? Med egnapengar? Länge sen i alla fall
67. Är du långsint? NEJ haha
68. Favoritgrupp/artist? Magnus Uggla
69. Vilken är din bästa egenskap? Min fysiska styrka! :D
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kronor? Nej, skulle du?
72. Vad gör du? Tänker, skriver.
73. Mest intressanta stad du varit i? Ingen aning
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med? Apan
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor? Inget
77. Favoritgodis? Choklad
78. Spelar du nåt instrument? Nej
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest? Handboll
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa? Magnus Uggla
81. Vilken film såg du på bio senast? Går aldrig på bio men "Arn, vid vägens slut"
82. Senaste köpta skiva? Köper aldrig det, "hits for kids 1" kanske
83. Roligaste konserten? Uggla, Lena, Darin. Men dog av uttråkning när darin sjöng sina så kallade låtar
84. Bästa känslan? Lycka
85. Samlar du på något? Nej
87. Är du feminist? Ja! Eller nej menar jag haha
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då? Ett piano.
89. Favoritskiva? Alla får påsar
90. Är detta givande? Nej
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig? Idiotisk. Jag är alltid så konstig när jag träffar nya.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick? Ingenting
93. Har du en mobiltelefon? Typ ja
96. Vem är du kär i just nu? Ingen
97. Vad är det vackraste som finns? Jag har ännu inte funnit det vackraste
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka? Kreta
100. Vad är klockan nu när du är klar? 13.11

13 Juli

HEJ! När jag vaknade tog jag och sprang en slinga. Efter det har jag inte hunnit med speciellt mycket. Idag ska vi typ inte göra någonting. Igår tappade jag bort mitt älskade armband från spanien! Fan va jag grät! Mitt älskade älskade armband är borta och lär ju inte komma tillbaka... Fan att ens tänka tanken! :'((((((
Nu pallar jag inte skriva mer! Hejdå!♥

Slut på fest

NU ska vi åka ut till fingal. Antar att det blir bad upd. Hörs kanske imorgon! :D

Frida fyller 10 imorgon!

Haha vet ju alla redan? :) Kanske inte? imorgon blir det FEST HOS ANNA! Eller är snel och skriver Frida för det är hon som fyller? :) Nu ska jag inte göra något och sen sova :P Lamt inlägg men vi hörs!

men vafan? haha :)§

julia♥ om Ännu en underbar dag!:
jaha, så är det hejdå' till mig då eeeeeeeeeller?

svar: Nu menar jag ju att alla i jkp kan se det vackra vädret vi hade... Men ni hade bättre kan jag fatta? :)♥

Ännu en underbar dag!

Hej alla Jönköpingare! Visst gillar vi vädret vi har? Ska snart gå ut men måste vänta tills solen har kommit så långt att man kan sola på däcket. Smällde nyss en jääääävligt irriterande fluga! :D Nu ska jag kolla några bloggar och sedan typ jag vet inte! Hejdå♥

Godnatt

Nu ska jag ner och fixa benen om man säger så höhö. Sen ska jag sova eller vänta! Ska äta macka först haha alla bryr sig Anna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart sovdags? Ska lägga mig senast 23 idag i alla fall. Med tanke på mitt öra som jag gärna vill ska bli bra. Vi åkte då till Hälsan och hon sa att det var lite rött i hörselgången men oj, hon anade nog inte hur jag led inatt! Så vi åkte till ett apotek och fick utskrivet örondroppar. Kladdigt som fan. Tog det för 5 timmar sen och det är kladdigt som in i bänken än. Nu ska vi snacka om roligare saker! Imorgon ska mamma och jag upp till a6 igen eller stan eller ja varför inte båda? :) Ska handla klart till Frida. Kan inte säga vad vi köpt eftersom att den ungen läser min blogg. Men till mig själv ska jag köpa nya nagellack i alla fall. Ha en skön kväll!

Midsommar mat idag typ?

Idag ska vi äta midsommarmat. Fråga min far varför... Men eftersom att jag aldrig firade midsommar så tackar jag glatt ja. NU ska jag äta så ha en bra kväll. Var på sjukan innan.

AJ MITT ÖRA!!!

Mitt öra har pajjat hela min natt. Som ni minns från ett tidigare inlägg hade jag ont i örat redan i torsdags tror jag men i fredags vart det bättre och igår samma som i fredags. Men igårkväll kände jag att det kom tillbaka och mitt i natten vaknade jag av att jag hade suuuuperont! Jag har inte kunnat sova mot höger på hela natten. Skitjobbigt! Idag ska jag bara vara hemma och blir det inte bättre ska vi åka ner till hälsan och kolla läget. Hejdå

asex om 20 min...

Har presis duschat och fixat mig lite. Ska lägga hela denna soliga dag på a6. Men det kommer bli kul. Haha nörd Anna. Nu ska jag lyssna på musik och kolla ett par bloggar. Skriver när jag kommer hem!

anna♥♥

hallojsan, anonym jävel skriver på annas blogg nu. ni får klicka här om ni är intresserade på vem det är som skriver. har ont i mitt hedd och lam i armarna och fingrarna fråga inte varför säkert för jag sitter vid datorn för mycket!! men iallafall anna är en snäll person.. ja hon är snäll hahaha ska äta frukost nu men klicka här om ni vill. tjao

Ska snart ta tag i livet och...

Torka och platta mitt hämskt tjocka hår som aldrig blir platt men plattare än nu. Jag tvättade det för 3 timmar sen och det är fortfarande genomblött. Detta var illa va? Alla andra har så enkelt hår som blir platt efter första draget och själv står man där i flera timmar och försöker platta bort lockarna men det vill aldrig funka. Imorgon ska som ni kanske har läst mamma och jag till asex och handla presenter till Frida. Frida har inte gjort någon önskelista för hon har redan allt, eller ja. Det ändå hon vill ha är typ: Hund, hamster, 2 tröjor. Och det där med hund kan hon ju bara glömma. (Förlåt alla ni med hund på förhand) men jag ogillar dem flästa hundar jag möter. Jag tycker att de luktar äckligt och sånt. Men det finns ju vissa hundar jag Älskar (a) Toska är typ den jag kommer på nu men det finns ju fler! Så klart! :D Men till de allra flästa hundar skulle jag nog säga nej tack. Varken pappa eller David gillar häller hundar. Sen vet jag inte vad mamma säger om dem men ah. Hon vet att det inte blir någon hund innan hon flyttar hemifrån i alla fall! Fööööörlåt alla med hund och som älskar den över allt annat typ men det är inte min smak typ :P De som känner mig vet det! Japp. Då ska jag väl göra det då! Godnatt sen!
Puss ♥

Äggröra

Ska äta något nu. Sen får vi se vad jag gör. Känner att detta är en väldigt slapp dag. Kanske skriver senare.

Godmorgon alla ikke morgonpigga!

Vaknade klockan 11 och fram till dess har jag bara legat och tänkt. Örat är bättre idag men inte bra. Ska snart äta frulle. Sen eller jag vet inte när ska vi på den där marknaden som jag sa igår. Ni får ha det bra för nu ska jag göra annat!

ska sova nu

Stackars mitt öra. Jag vet inte vad det är som har hänt eller så men jag har jätte ont i det! Ska sova nu och hoppas att det är borta imorgon! Annars får jag fråga mamma eller typ bara vila eller så. Imorgon ska jag också ner till stan med pappa på den där marknaden från alla länder eller ja, jag tror det var så? Jaja, förra året köpte vi godis för över 300 kronor och det vägde bara 3 hg? Helt sjukt ju! Nu ska jag gå ner och borsta gaddarna och se om min mor är vaken aso ringa henne. Hon är i fingal. Hon kommer hem på Lördag och då ska vi shoppa lite granna. Min syster fyller ju år på tisdag så det blir la en hel del till henne. Men vi hörs! ♥
me in da våtar jesterdej

Fel på min bror

Synd att det inte fanns bytesrätt.
Nu ska jag laga mat till mig och david kan ju bara drömma om att jag gör till honom också. Hörs efteråt. Jag städade mitt rum och det blev väldigt bra. Eller ja, det är en del kvar. Efter det stack jag ut och badade. Simmade en hel del idag. Hejdå ♥

Vad ska man göra idag?

Själv känner jag för att träna. Springa en slinga typ. Det blir nog ikväll. Sov i Fridas säng inatt. Fråga mig inte varför. Fråga den lilla jäveln som bor inne i mig som bara fick lust med det. Idag ska jag städa mitt rum. Och tittar solen fram tar jag mig ett dopp. Gud va dammigt det är här inne såg jag nu! Ska rensa bland mina papper och saker också. Kommer kännas skönt sen. Jaja, nu ska jag fixa det då! Jag skriver nog lite sen om jag kommer på något att göra.

det ska ju alltid finnas en rubrik

ska snart sova. ganska trött och undra varför. ingen aning :) Nej inte såå himla överdrivet trött?

danke

För 20 minuter sen kom de och gav mig tröjan :) Passade bra tycker jag! :D

Pippitröja

Hej igen! Nu har vi kommit in från poolen. Emmy och My bara kollade och solade lite medans jag badade. Ni fick lite söta bilder oxå :) Snart kommer sandra med min kära pippitröja!! :D Nu ska vi göra annat... :) Hejdå ♥

672011

Hej! Denna sköna morgon har jag kollat klart på solsidan. Om en stund drar jag uppm till Emmy. Ska bara checka ett par bloggar och sen byta kläder, inget märkvärdigt haha. Jag klär aldrig upp mig precis och speciellt inte nu på sommaren. Jag har nästan aldrig på mig nåt? För jag är såå himla varm av mig. Fryser typ aldrig. Hahah caaaaarefaaace på den? :) Klart! Nu ska jag göra det då! Hörs senare eller i kväll!

sköj kväll med laura.

Hej alla sötnosar! Kom nyss in från poolen. Jag och Laura har badat. Vi lekte lite roliga lekar och sånt roligt. Imorgon ska jag kanske vara med My och Emmy. Hört att det ska vara ganska bra väder så vi är väl ute. Stackars emmy har ju gips nu. Annars skulle vi troligt vis badat? Innan detta har jag också kollat lite på solsidan och det är vad jag ska göra nu också. Alla får ha en underbar kväll. Min ska jag tillbringa frånför datorn. Ska gå och se om vi har lite gottgott i skafferiet också. Ja, jag vet att det är tisdag och att min semester är slut men det kan jag ju ändå vara värd. Jag som flög flygplan ensam för första gången igår och klarade det galant, hamnade på landvetter som jag skulle. Duktiga jag aso. Nu ska jag kolla det då. Hörs imorgon!
början av spanien. Åhh att det ska finnas nåt som heter hemresa...

Hemma bra men borta bäst

hitta på något? Har tråkigt som ***.

hemma i kalla sverige :'(:'( Julia!!!! Hälsa alla att jag saknar er redan!!!!!


Klockan 02.30 parkerades bilen utanför vårt hus och jag var hemma igen.

Hem idag :(/ anna

Åh jag kommer säker ha haft det aproligt men nu är det slut på det roliga och dags att flyga hem igen:(
Hörs i ett liveinlägg imorgon
tidsintällt

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT.

förlåt, men jag kan inte blogga med en bruten hand varje dag.. förlåt! ses, puss alla♥

Hemmaslapp i lägenheten.

Ni undrar väl varför? För att det är molningt. Julia ligger i sin säng och lyssnar på musik. Sen när dem andra kommer hm från ett ställe ska vi åka till en stenby. Imorgon tar jag flyget hem igen. Det ska bli skönt att komma hem men jag vill ändå absolut inte hem! Haft det så bra här. Förlåt alla men jag har typ inte bölitt brun alls. Nu blev ni glada va??????????? O: Hhahahahahha :) Hejdå alla glada ungar <3<3<33 jag har fjällat bort allt nästan ;)§ ses

GODMORGON.

hej alla, hur är läget? jag mår la ganska bra.. förlåt ännu en gång till! vaknade vid halv åtta idag men vägrade att gå upp ur sängen, sen har jag halvsovit till halv tio och sen gick jag upp vid halv elva. idag ska vi ha samling med fotbollen, för sen har vi uppehåll, och då ska vi spela fotboll barnen-vuxna, och vilka kommer vinna? vi klart"barnen" sen ska vi grilla och mer, mysiiiiigt! men nu bloggar jag senare för jag har inte mer att skriva, puss/emmy♥

ta en pomenad?

hahaha.
Ja, nu har vi vart på en restaurang och gått en lång promenad men julia och frida är inte nöjda så de är ute igen... Sitter ensam i läenheten för olof och mia är på en bar :) Dem lämnade mig här :'( hahahha :D har inget mer att skriva än att vi har det underbart typ :)

RSS 2.0