Sjuuukt trött:o

Är störtdyker trött. Det var en riktig slappis dag hemma med anna b. Klockan 18 hade jag träning först vanlig träning och sen intervaller. Efter det stack jag, Anna b o Freddie hem te mamma och hämtade något man kunde ha på sig (vi skulle gå bus eller godis) vi gick och gick och gick. Vi plingade bara på 2 stycken för vi tyckte det va så sent (dem vi plints på visste vi vilka som bodde där. Den ena öppna inte (jag såg faktiskt att det lös där inne så det va ganska elakt att inte öppna) och den andra gav oss godis. Vi gick hela vägen från mamma-kortebovägen-trollhättegatan och sen hitta vi nästan inte mer. Freddie som bor typ där kunde tillslut lista ut vart vi skulle gå. Jag o Anna följde henne hem och sen gick jag från dalvik ända hem till pappa. Nu är jag ganska slut i hela benen och så... Ska snart sova har ändå inget bättre för mig men herrå!!


Dör av tråkhet

Så uttråkad att jag börjar på egobilder. Då är det illa. Pussen!
Lägger till en sak: Jag skulle sprungit idag-och igår men shenare jag är typ helt handikappad i hela benet. Jag har inte gjort någonting men när jag skulle gå till köket och göra frulle igår så höll jag typ på att ramla för det gjorde så ont bara helt sådär! Jag haltar aso det är helt sjukt!

Vääääldigt länge sen

Hejsan! Har inte suttit vid datorn på flera veckor nu! Har nästan glömt hur man skriver jag märker att det går trögare haha! Men denna veckan har i alla fall vart ganska bra. Och nu är det lov. Ingen aning om vad jag ska hitta på. Ringer någon sen. Jag är skita trött i alla fall. Sitter och halvsover i sängen (med datorn idag). Annars skriver jag ju nästan aldrig från datorn. Hinner inte. I onsdags fick jag linser. Idag ska jag ha i dem hela dagen. I onsdags var jag och mamma på stan och skulle köpa nya skor (vilket kan behövas hehe). Men hittade som vanligt inga i min storlek så vi åker la och kollar igen i veckan. Istället blev det en tröja och två tights. Hittar ingen bild på tröjan nu tyvärr. I onsdags var jag också på astmakontroll vilket jag iiiinte tycker om att va på. Gillar verkligen inte att vara hos doktorn. En gång när jag precis börjat 6an var jag på astmaundersökning. Vi berättade la lite om mig och så och rätt som det var frågade hon vilket gymnasium jag börjat på! Jävla kärring. Började nästan gråta. Nää asso jag är är liksom bara 12 år och har precis börjat sexan... Jaha jaha  det ser jag nu, säger hon då. Fyfan. Alla säger att man ska vara glad om ser äldre ut. Men det är det värsta jag vet när folk säger det till mig! När jag var ett blev ja kallad tre åring. När jag var fyra trodde folkt att jag börjat skolan osv. Inte ett dugg roligt. Jaja, hejdå.
halloween för 11 år sen.

Snart träning

Hejsan. Snart är det träning. Först med 96orna och sen med laget. Hela jag skakar. Har gjort det hela dagen! Idag har jag sträckt benet. Får se hur det går med träningen! Det får gå bra annars himmlans!!!

Abolllallalal

Hejsan efterbliven rubrik. Idag har jag först spelat match mot Eksjö. Förlorade, 14-12. Surt men sånt händer. Själv gjorde jag la 6/7 mål typ men det är igentligen helt ointressant när man förlorar. Efter det åkte vi såklart hem. Jag var hela dagen på ih med alva och Ellen och kolla på massa handboll och jag och Ellen körde en hel del straffar i pauserna. Det har i alla fall vart en rolig dag. Ska sova tidigt för har gått upp tidigt hela helgen. Hejdå. På tisdag kommer det la bilder...

Slappisssssss

Hejsan. Väldigt länge sen jag bloggade. Idag har jag tränat vilket jag gjort övriga dagar denna veckan också. Inget annat är typ roligt. Förutom att va med kompisar och så men roligast blire ju om man kombinerar träning och vänner och så blir det ju med handbollen. I söndags vann vi mot bankeryd med 11-12. Jag gjorde 3 mål. Sköt 10000 gånger... Målet flyttade sig typ. Förövrigt veckan vart bra förutom att Julia vart sjuk större delen. Måste säga att jag äääälskar onsdagar. Först är det handboll, och där tycker jag att det bara finns snälla rara människor. Sen är det slöjd och mina vantar är snart klara. Efter skolan är det teater och det är också roligt! Onsdagar det är bra dagar det! Idag hade vi tyskaprov. Det kändes jätte bra. Hoppas tanken är rätt. Snart ska vi till icamaxi och shoppa. Har läst ut en bok idag också. Himlar vad jag har läst denna veckan aso!!!

Söndagmorgon

Hejsan! La mig typ halv ett igår. Tror ni inte pappa David och Frida kommer ner och skrattar pratar och knackar i väggen klockan typ 2 och väcker mig. Jag säger bara en sak, fyfan va respekt löst. Idag är det match mot banketts borta. Ska va på ih 15.30. Men alla ska va en bra dag så ska jag se vart jag gör av min. Hejdå:)

Har ju som sagt klippt mig... :)

innan var det ju typ såhär fast lite längre (har inte så lockigt så därför). Nu är det la typ 6 centimeter kortare eller nåt.
Ganska kort nu men jaja, det växer la ut antar jag:)

Trött tjej...

Hejsan ! Har lagt mig tillrätta i sängen och tänkte sova. Är helt sjukt trött efter en kul dag. Skolan var som vanligt. Efter skolan stack jag och Julia hem till mig och pluggade lite, hon ett tal och jag ett halvt kapitell (matte). Okey skröt kanske lite där;) efter det eller klockan 4 stack jag ner till frisören och blev klippt och slingad;) direkt efter det (klockan halv åtta) stack jag hem. Åt pizza och kollade på film och nu ligger jag här. Imorgon ska vi till skärstad och kolla på en typ teater. Min morfar spelar min gammelfarfar. Hahaha:D ska bli roligt att se morfar agera som honom hahahaha längtar as mycket!:D men ha en najz helg nurå! Puss

halvbra dag

Hej. Sitter framför min kära dator som snart laddar ur. Ska snart dra ner och göra mig i ordning för natten. Bloggade visst ingenting igår. Idag har det varit en halvbra dag, om inte säga ganska dålig och tråkig. Lite olika skäl till det. Men imorgon blir det en bra dag för då börjar jag med handboll♥ Sen på kvällen är det teater och det är ju roligt! Orkar inte skriva mycket mer nu. Mina ögon faller ihop. Godnatt.

Godmorgon 9/10

Hejsan och godmorgon! Vaknade ganska nyss men ligger kvar och drar mig fortfarande. Det har inte blivit några bilder på väldigt länge nu men det är för att jag har mobilbloggat hela tiden. Igår hade vi en superrolig dag på Liseberg! Hann inte ta så många kort men dem som togs kommer kanske upp sen när jag har fixat lite och så. Eller ja, helt enkelt gått upp ur sängen. Sen klockan 4 ska jag ner till dramaverkstan och se om man kan få en statistroll i magisk december, eller haha jag ska få det... Innan och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ringer Julia sen om några år när hon vaknat och ser om det hänt något eller ska hända något haha... En sak till! Igår var det väldigt kallt och klockan halv 5 åkte vi kållerdo och blev genomsura. Jag hade ombyte med mig men Julia sket i det men det jag ville komma fram till var att vi blev genomblöta. Någon hade sagt till mig att de hade tagit bort lite sprut men hahahaha vet ej om det var jag som hade otur för jag fick såna här sprut på mig hela tiden... Hejdå:)

På väg till liseberg

Hejsan hejsan! Sitter i bilen med mina syskon, mamma och Julia. Framme om en timme eller nåt. Men ha det bra! Pallar inte skriva mer:P

Tråkig fredag

Hejsan! Bakade innan, det blev helt fail som alltid när jag bakar men smeten var vanligt skiiitgod! Efter det har jag legat i sängen och halvsovit och kollat på rosa. Var uppe en gång och åt. Haha, rolig fredag? Nej:p. Är uppe nu men ska snart lägga mig igen. Ska sova tidigt också så att man är piggelipigg imorgon!!!!:DDDDDDDDDDD hejdå mina hjärtegryn:)

Längtar<3

Hejsan! Sitter hemma vid köksbordet och väntar på att det ska bli lördag för imorgon ska jag, Julia, mamma, David och Frida åka till Liseberg!:D ska bli askul! Dagen va slapp och tråkig i skolan fram tills tyskan för där är alla roliga och idag hade vi dale och det gör ju inte saken värre haha:) Men Julia mådde illa idag så det var tråkigt!(hon var hemma) men ha det bra nu ska jag fråga frida om hon vill baka:)

Godmorgon

Hejsan och godmorgon! Vaknade nyss och ska snart äta frukost sen sticka till handbollen. Grymt av hv igår eller vad säger ni?:D ha en bra dag!

Godnatt.

Hejsan! Ligger i sängen och ska sova! Redan faktiskt! Men jag känner verkligen hur trött jag är i HELA kroppen och imorgon på morgonen är det handbollsprofil och då vill man vara pigg och glad!:D dagen har varit 10000 gånger bättre än igår. Idag slutade jag med elever hjälper elever. Det blev helt enkelt för mycket. Han ju knapt med läxorna, Eller aso jag har ju handboll 3 gånger i veckan och teater som man måste plugga och massa skolplugg och man vill ju vara med kompisar också! Då tänker ni, men en timma I veckan liksom, jo men den timman vill jag ha!!! Hahaha ingen har klagat men hejdå elever hjälper elever!!!:D nu ska jag sova<3

Vilken sugig dag!

Hejsan! Kom nyss hem från handbollen. Hela dagen har typ varit helt kass. Det började med att jag hade sjuuuukt ont i benet när jag vaknade. Skrev nog det innan. Sen på idrotten spelade vi rugby och jag trodde jag va bäst i världen men då kom alla killarna och putta ner mig så jag slog i armbågen (samma sak 2 gånger). Sen klantade jag mig igår, klippte av nageln för långt in så kunde inte passa ordentligt idag. Sen när vi skulle springa kom verken i benet tillbaka, jag kämpade mig igenom ett varv (ett varv är ca 800 meter) men sen gjorde jag 40 sipups istället. Inge bra alls faktiskt. Men nu ska jag plugga så ha det bra! 
bild från våras

Godmorgon:D

Hej! Ska gå till skolan om typ en halvtimma eller så. Börjar 8.15 men måste läsa lite i en bok till so'n. När jag vaknade hade jag helt sjukt mycke värk i benet och hade ingen aning om vart det kom ifrån. Men nu är det mesta borta. Ha en bra dag nu ska jag fixa till det sista haha:D

Ligger i sängen

Och somnar snart med mobilen i handen. Det har varit en rolig dag men nu är jag sjuuuuuukt trött och trött i benen. Om 5 minuter lägger jag ifrån mig mobilen. Jaja, ha en bra natt nu dårå. Ses o hörs imorgon:)<3

Pluggar...

Tjenixen! Sitter hemma och pluggar. Alltis sista kvällen. Åh fattar inte varför det alltid blir så! Innan eller för en timma sen var jag nere med Julia och Hugo vid Junedal och innan det var det match mot Hallby vilken vi vann med 18-10. Gött tjejer! Japp efter matchen stack jag typ och träffa Julia och Hugo. Vi stack hem till mig, det fanns verkligen ingenting att göra så vi stack ner till Junedal och gungade haha! Nej, inte bara, en sak till. De försökte göra så att jag skulle få glas i fötterna... ;) Nej men ja, imorgon-skola igen. Ska sova när jag pluggat in glosorna hejdå♥
Sjukt trött men glad.

Nystädat rum

Hejsan! Städade nyss mitt rum. Jag fick ett sånt där ryck igen. Gick upp för typ en timma sen och duschade. Ska snart äta frukost och sånt. Men nu har jag dammsugit och plockat och grejat i mitt rum i en 20 minuter kanske? Nej, längre än så tar det inte för mig. Just nu taggar jag bara järnet till kvart över 4! Fan va roligt det ska bli! Julia kommer hem om en timma... Åh tiden går segt när man har tråkigt! Hejdå ♥
Städat och bäddad säng! Vi får se om den är lika bäddad om en timma hehe;)

Övertaggad!!!

Hejsan! Vaknade för nästan 2 timmar sen men har verkligen inte pallat mig upp. Är övertaggad till matchen klockan 16.15 idag! Åhhhh!!!! Ska snart dra mig upp. Julia kommer hem klockan 13 så då ska vi träffas:D alla får ha en underbar dag för det ska verkligen jag ha!!

Godkväll, haha!

Har ganska ont i hövvet och min annoing lilla syster ligger i min säng och vill ha min dator OCH mobil samtidigt och när jag snackade med Julia om privata saker så kom hon och störde heeeela tiden, -.-. Lilla ungj*vel säger jag bara. Men ah, hon växer la upp hoppas jag? Min tröja har gått sönder på 100 olika ställen nu haha! Ska gå till bikbok och klaga. Den var sönder redan när jag köpte den. Tragiskt. Hejdå. Svettas typ ihjäl, måste nog öppna ett fönster eller nåt.

Det ringde aldrig Någon

Tyvärr. Det blir att vänta tills imorgon. Då får jag träffa massa kära vänner <3 det visade sig att julia skulle komma hem tidigare imorgon så vi ses innan matchen också!:D just nu längtar jag bara till den Goa maten vi ska käka ikväll och tills imorgon då vi ska spöa hallby!:DFarfar och farmor var här innan också! Vet ej om de har åkt nu... om 5 år fyller farfar 100 åh vilken najs fest det kommer bli!:D

Ring mej♥ 0761801998, kbry

Hejsan! Jag sitter typ hemma och deppar och vet verkligen inte vad jag ska göra! Jag och pappa har nyss typ städat ett bord om man kan skriva så? Det tog typ en timma! Haha. Men sen har jag tatt typ 10000 egobilder haha! Jag orkar verkligen inte bara sitta här hemma och deppa själv så om det är någon som vill göra nåt RING! Ring, ring, ring!!! Åh vad jag längtar till imorgon! Första riktiga matchen denna serien! Åh va roligt det ska bli! GUD va jag längtar! Men jag lovar att jag kommer missa alla mina skott, eller kanske inte men på förra träningen sköt BARA jag i mitt lag när vi hade liten match mot dem i laget och så om ni fattar, jag sköt säkert 20 skott och jag missade ALLA!!! Fattar ni ALLA? Jag fick panik, jag hade fan glömt hur man träffar målfanskapet? Ursäkta mitt språk men jag blev förbannad på mig själv och tränarna blev också lite fundersamma haha! Men om ni vill ha, kan ni få lite egopix nu! Hhahahahahhahahahahahahahah-skratta inte:P
ni får bara dem för de andra var verkligen INTE bloggbara hahahhahahahahahahahahahahahahahaha :D♥

Morgontrött!

Hejsan! Jag ligger kvar i sängen och drar mig. Det blev att jag la mig 1 inatt. Inte tidigt som jag hade önskat;) men aso jag är såå beroende som alla andra av Facebook och då blir det så! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra! Julia är på vift (i Båstad) så jag är fri för en dag! Hahaha nej! Jag saknar henne verkligen redan! Men längtan blir inte lång för imorgon klockan 4 ses vi igen <333 imorgon ska jag nämnligen vara med Julia och Hugo:) men hare gött! Imorgon kvart över fyra är det seriestart mot hallby!! Tagga tagga tagga nu tjejer!!!!!!!!! Dem har ett ganska inte så bra lag men de kommer ju ta in alla sina 97or så det kan bli tufft i alla fall! När vi körde träningsmatch mot dem fick ju jag gå över till hallby... De låg under med 1000000-0 då så det... Men det va inte roligt för det;) men va det gött! Nu ska jag snart bestämma om jag ska sova mer eller gå upp! Pussen<3

RSS 2.0