Skitdag

Denna dagen har vart den Sämsta på riktigt länge! Snart har vi so och sånt men jag har gjort klart mina vantar i slöjden eller ska bara göra en fläta också. Sen ikväll har vi match!:)


Profajl

Shasha, ligger i sängen och ska somna nu! Idag efter skolan vart jag först med Julia i Ebba sen stack jag till ih och kollade på alagsmatchen eller jag var typ lite funktionär också men det var la mest alva o Alicia som gjorde jobbet;) imorgon på morgonen är det handbollsprofil och imorgon är det extra roligt för imorgon ska vi spela match mot varandra i profilen! :D. Var bara tvungen att visa min bil i tekniken!!!


Hos Julia.....

Sha, sitter hemma hos Julia och kollar på hennes damp (hon har hittat ett skal för 800). Hon säger att hon ska köpa det men aja... Vi ska i alla fall sticka och köpa färg till hennes hår när jag skrivit klart detta. Sen ska vi äta Thai mat. Sen tillbaka till julia och färga. Nu ringde pappa och tvingade mig att hänga med och köpa maten, fan också:'(. Hejdå


Helg:D

Gud va skönt! Ligger i sängen och väntar på bättre tider? Nej
Men jag kan la berätta om dagen annars. Efter skolan stack jag och alva hem till henne (kan bara säga att Julia vart sjuk i två dagar så jag har verkligen vart helt forever alone, eller vart lite med de andra men nästan) där åt vi pizza och hon städade och vi snackade om fladdrande bejkon! Åh va bra <333333 klockan fyra åkte vi in till stan och stack upp till
Mig och hämta mina träningskläder och tränade 1,5 timmar med 96orna. Sen snacka vi om fladder bejkon igen och sen åkte vi hem till vårt. Om det är någon som undrar vad fladder bejkon betyder så säger jag bara att det lär ni aldrig få veta. Det är deg bara jag, alva, Ellen o Freddie som vet;) ha det bra nu ska jag kolla film!:D


Plugg plugg

Sha sha. Sitter och pluggar massa tyska, matte och engelska. Tränade innan. Är ganska förbannad på alva och hon vet varför, men det ska vi snart ändra på hehe. Imorgon har vi igentligen sovmorgon men dem
Har lagt kubenrådet där tidigt på morgonen så den kunde jag ju glömma. Tacksamma för att jag ställer upp med det där tråkiga. Jo visst. Så var det förra gången också, fast då börja vi 10.15 igentligen men rådet var klockan 8 såklart. Skit säger jag bara. Idag hade jag två tofsar på handbollen. Riktigt skönt faktiskt! Men ny måste jag nog plugga vidare!


Vinst igår

Hejsan! Igår spelade vi match mot anderstorp f97. Vi vann med 21-22. Har hört att det var ganska spännande för publiken, för oss också! Haha. Nu är jag hemma hos Julia o hon funderar på om hon verkligen ska tona med en 20 tvättars färg;) hehe.


Studiedag

Idag är det studiedag. Lite senare ska jag som sagt sticka upp på asex med Laura och kolla på lite things. Ligger fortfarande kvar i sängen. Är ensam hemma, David praoar och Frida är med mamma på jobbet. Ganska skönt att va ensam när man ska fixa sig osv. Just nu väntar jag på att Laura ska ringa. Hon lova att ringa när hon vakna och hon är vaken för hon skrev nyss ett ord på wordfeud! Föresten! Om nån vill spela, aoster98! Ha en toppen dag!


Skorna

Va ju som sagt uppe på asex och köpte skor. Ska upp imorgon med Laura också. Vi ska kolla julklappar och annat mys. Det fick i alla fall bli ett par gula kängor!


Tröööööööttttttt

Omg, är skittrött! La mig typ halv ett eller något igår. Klockan halv 6 eller nåt stack jag ut o sprang några km. Julia cykla breve, det är ju liksom roligare med sällskap och sen skulle hon snacka med mig också... Idag ska jag antagligen upp till asex och köpa skor och kolla på julklappar och annat skoj:) annars ska jag bara vara hemma så om någon vill göra nåt så bara ring!


Skulle ba prova

Shena. Det var superlänge sen jag skrev och så men det händer inte så mycket just nu mer än massa plugg. Kan berätta att jag fick ja med god på fler än förväntade ämnen om man säger så haha! Fick det till o med på tyska... Igår skulle jag o alva träna med 96 orna. Vi tog ett omklädningsrum och då kommer 96 orna in och säger: ni vet väl att vi ska ha match? Ja men vi ska kolla på den! Men ni vet väl att den är i Eksjö? Eheehheeh lite pinsamt vart det hahahaha... Jag har så himla lust att sticka ner på stan och köpa nåt. Men hejdå


.

.


Matchdags!

Glömde nyss namnet på dem vi ska nöta men det är bortaträningsmatch. Hejdå!


In tha car vejting for mam

Hejsan hejsan! Sitter i bilen utanför pappa och väntar på att mamma ska komma ut te bilen igen. Vi va uppe på dalvik och hämta David för han hade vart i brittebo i några dagar. Igår köpte jag skor. Dock inga vinterskor... Men skitsamma! Det är lite trögt med bilder och så med appen, vissa funkar andra inte. Lite tråkigt men hoppas att skorna kommer upp i alla fall. Senare ska jag träna med 96orna. Ha en go dag hejdå:)<3(detta inlägget skrev jag för flera timmar sen men det laddades inte upp)


Torsdag

Hej! Ligger kvar i sängen. Ska snart gå upp o duscha. Senare ska troligtvis köpa vinterskor och klockan fem är det träning:) imorgon vet jag inte om jag kanske skulle träna med 96orna. Det får vi se. Hejdå o ha en bra dag!


Andra/11-tvåtusenelva

Godmorgon, vakna ganska nyss. Somna typ direkt efter inlägget igår så har sovit ett tag nu;) idag har jag som sagt ingen aning om vad jag ska göra. Jag ringer nog någon sen men inte än på ett tag, ska först gå upp och det kan ta ett tag;) men jag hoppas att alla får en bra dag! Hejdå:) och idag släpper Magnus uggla sin nya platta så den ska pappa köpa idag!:D


Kajsablajsa

Godnatt, nu ska jag sova! Chillat hela dagen, tränade 16-17.30 och sen dess har jag bara stirrat tv. Ska sova nu är super trött! Imorgon vet jag inte als vad jag ska göra men även om jag bara är hemma händer det något. Hejdå:)


RSS 2.0